Vystupoval
Svetelný Volejbal Vonkajšie Súťaže Volejbal Súťaže Volejbal Mäkké Volejbal Vonkajšie Noc Volejbal Na Pláži
0 Recenzie Produktov
€37.06
€13.71
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w34209

Zvýšiť svoj plážový volejbal hra s kvalitnými Vonkajšie ihrisko na Plážový Volejbal!Featuring trvanlivé stroj zošívané dizajn, táto lopta je mäkká a ľahko sa používa.Zlepšiť vašu viditeľnosť v slabom svetle, zatiaľ čo cvičí svoje skákanie schopnosti, flexibilitu a koordináciu.Ideálne pre začiatočníkov a skúsených hráčov, to je skvelý darček pre volejbal nadšencov.Pridané high-kvalitné polstrovanie zaisťuje maximálne pohodlie počas prehrávania.

Špecifikácia:

Štýl: svetelný

Balenie Zoznam:

Svetelný Volejbal*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mäkký Materiál: špeciálna syntézu reflexné PU materiálu vytvára rozšírené žiariace technológie, ponúka vysokú viditeľnosť v horších svetelných podmienkach.Volejbalové je gumová výstelka je neuveriteľne elastický, poskytuje mäkké, trvanlivé, hrá skúsenosti.

2.Potešujúce Darček: Žiariace Volejbal je pozoruhodný vzhľad a bezkonkurenčný výkon, je to ideálny darček pre všetkých volejbal nadšenec.Žiariaci efekt je vhodná pre nočné hry, zatiaľ čo jej odolnosť poskytuje dlhotrvajúci vzrušenie.

3.Zručnosť Zlepšenie: Zlepšiť svoj skákanie schopnosti, flexibilitu a koordináciu s našimi žiariace volejbal.Ideálne pre všetkých úrovní a vekových kategórií, od začiatočníkov až seniorov.Rozsvieťte svoju hru a mať ju na ďalšiu úroveň.

4.Jemné Prevedenie: Pýcha high-end stroj zošívané dizajn a starostlivé prevedenie, toto žiariace volejbal vyniká svojou dlhou životnosťou vlastnosti, montáž na prísne vnútorné alebo vonkajšie tréning alebo súťaž.

5.Nočné Zábavy: Vychutnať hranie v tme s týmto rozsvieti loptu, ideálny pre nočné hry.Pomocou vysoko-kvalitné polstrovanie, má vynikajúcu vzduchotesnosť a mäkkosť.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Svetelný volejbal