Vystupoval
Členok, Ortézy Pre Ženy A Mužov Oporu S Dual Popruh Členok Podpory Nástroj S Magic Popruh Pre Príslušenstvo Nástroj Pre Futbal
0 Recenzie Produktov
€10.73
€5.36
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w33473

Ak hľadáte spoľahlivé a pohodlné členok, ortézy, pozrite sa žiadny ďalší ako naše kompresný rukáv.Funkcie zabudované do hliníkovej lišty, ktorá zabezpečuje dvojité zosilnenie a stability pre váš členok.Materiál je pribrala a mäkké, zabezpečuje priedušnosť a odpruženie.To je tiež ľahký a pružný, čo umožňuje voľne sa pohybovať a vychutnať vaše obľúbené športy, ako je futbal.

Špecifikácia:

Názov: Členok, Ortézy

Materiál: OK handričkou, sbr, polyester, hliník

Váha: cca 86g

Balenie Zoznam:

1pcs*Členok, Ortézy

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nastaviteľné A Pohodlné Nosenie: môžete ľahko upraviť veľkosť a napätie tohto členok, ortézy, aby vyhovovali vašim potrebám.Má zabudovaný hliníkový panel, ktorý kopíruje tvar členku, ktorá vám silnú podporu a stabilitu.

2.Dvojité Zosilnenie Pre Členky: Tento členok, ortézy je vhodný pre rôzne veľkosti členky, ako to má magic popruh, ktorý môže byť upravený podľa vašich požiadaviek.To tiež má dvojitý popruh podpory, ktorá poskytuje extra stabilitu a kompresie pre váš členok.

3.Znižuje Trenie A Opotrebenie: Tento členok, ortézy udržuje vaše nohy v suchu a pohodlí s jeho pribrala a mäkký priedušný oka textílie.Znižuje trenie a opotrebenie, chráni pokožku pred podráždením a trením a poskytuje optimálnu podporu a ochranu pre svoje členky.

4.Prenosné Členok Podpory: môžete získať skvelú starostlivosť pre váš členok kedykoľvek, či už ste doma, v práci alebo na cestách.Tento členok, ortézy je malá veľkosť a ľahký, čo umožňuje jednoduchú prepravu a obchod.

5.Viacúčelový Nástroj: Tento členok, ortézy vás podporuje v beh, turistika, hrať futbal, basketbal, cyklistika, alebo tenis.To vám dáva komfort a stabilitu, ktorú potrebujete.To je dôvod, prečo športovcov a fitness nadšencov, ktorí chcú, aby sa zabránilo zraneniam a zlepšiť ich výkonnosť používať ho múdro.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vek : Vyššie 13