Vystupoval
Žraločí Tvar Tkaniva Nádoby Odolné Sedadlá Späť Závesy Papier Organizátor Pohodlné Tkaniva Dávkovač Ľahko Sa Čistí Pre Domáce
0 Recenzie Produktov
€11.52
€8.06
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w3162

Popis:

1. Tkanivo box je vyrobený z vysoko kvalitnej plyšové materiálu, mäkké a pohodlné na dotyk.

2. V spodnej časti tkaniva box je navrhnuté s elastické remienky a pracky, môžete zavesiť na zadnej strane opierky hlavy v aute alebo na opierke prednej stredovej konzoly pre jednoduché použitie.

3. Vhodné pre automobily, kúpeľne, obývacej izby, spálne, atď.

Špecifikácia:

Názov: Cartoon Zvieratá Tkaniva Držiteľ

Materiál: Plyšové

Farba ako je uvedené

Veľkosť: Cca 24*6typ/ 9.4*2.3 cm

Balenie Zoznam:

Cartoon Zvieratá Tkaniva Držiak*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Široký Aplikácie: Naše rozkošný cartoon živočíšneho tkaniva držiak je možné použiť pre autá, kúpeľne, obývacej izby, spálne, atď.Môžete ho použiť na vyzdobiť vaše auto, domov alebo kanceláriu.

2.Pohodlné Materiál: karikatúra živočíšneho tkaniva držiteľ môže byť použité ako opierke alebo vankúš, keď ste unavení.To je mäkké a pohodlne do ruky a je vyrobené z vysoko kvalitnej plyšový materiál.

3.Pôsobia Jednoducho: S gumičkou a modul na dne, tkanivo poľa môže byť zavesený na zadnej časti auta na opierku hlavy alebo na opierke prednej stredovej konzoly, čo je veľmi výhodné pre vás na použitie.

4.Praktický Dizajn: Praktické a úsporné, tkanivo poľa môže byť tiež použitý ako roztomilý auto dekorácie. 99% výsuv papierové uteráky na trhu sú vhodné.

5.Roztomilý Tkaniva Majiteľ: roztomilý kreslený živočíšneho tkaniva držiteľ je žien obľúbené.Dodáva lesk na vaše auto a je jednoduché na použitie, reštaurácie, kancelárie a domácnosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Plyšové
  • Umiestnenie : Lakťová Opierka Typ
  • Pôvod : Kontinentálna Čína