Vystupoval
Stlačte Korekčná Páska Kawaii Scrapbooking Dievčatá Strane Účtu Dekoratívne Samolepky Marker Pero Školy Kancelárske Potreby Kancelárske Potreby
0 Recenzie Produktov
€1.55
€0.83
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w30829

Funkcie:

【Rôzne Farebné a Pekné Vzory] vyzýva: Chcete okoreniť vaše poznámky, scrapbooks alebo iné plavidlo projekty, ale zistíte, že je ťažké?Skúste toto špeciálne dekoratívne valec, každej v rôznych roztomilý vzorov a farieb.

【DIY Čipkou Dekorácie] vyzýva: nielen, že môže byť použitý ako oprava chýb pásku, ale tiež môžu byť použité ako dekoratívne pásky na výzdobu alebo označiť KUTILOV, remeselníkov, notebooky, fotoalbumy, zápisník štítky, karty, takže, dekoratívne časopisy, kalendáre, atď.

【Stlačte typu Jednoduché Použitie] vyzýva: jedna veľkosť 2.5*11.5*1.5 cm, roztomilý vzor, stlačte typu dizajn, jednoduché a rýchle, ľahko použiteľné, rýchlo dekorácie.

【Starať-free a Trvanlivé] vyzýva:Každý páska môže byť rozbalený ľahko a má vynikajúce lepidlo, č zvyšok je ponechaný po peelingu pásku, žiadna hádka, všetky zábavné!

【Široké Uplatnenie] vyzýva: môžete použiť tento valec na pisár niektoré dôležité časti a čerpať niektoré krásne modely, je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, to nezmizne alebo kôra, takže je veľmi vhodný pre dlhodobé použitie.

Popis:

Materiál: ABS

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: 2.5*11.5*1.5 cm

Balenie obsahuje:

1 X Tape Pero

Poznámka:

Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 0-0.5 cm chyba.

Vzhľadom na iný monitor, farba môže byť rozdiel.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : JESJELIU
  • Druh : Korekčná Páska