Vystupoval
Tlakový Čistič Predĺženie Tyče Nastaviť, U-Tvarované Nahradenie Lance S 5 Tryska Tipy, 1/4 " Rýchle Pripojenie
0 Recenzie Produktov
€26.06
€15.12
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w30464

Tlakový čistič Predĺženie Tyče Nastaviť, U-Tvarované Nahradenie Lance S 5 Tryska Tipy, 1/4 " Rýchle Spojenie Kompatibilita: externý závit na adaptér je určený pre použitie s Aquatak AQT a Black & Decker tlakových.

Vysoko kvalitné spracovanie: naše tlakový čistič prút je vyrobený z nerezovej ocele, telo, brass spoje a odolného plastového materiálu, ktorý je odolný a opotrebovaniu a môže byť použitý na dlhú dobu.

Rozsiahle Čistenie: odkvapový čistiaca sada je vybavená quick-connect predĺženie tyče, U-tvarované zaoblené barov a spojenie dĺžka je do 1 m, môže sa ľahko čistí ťažko prístupných miestach, ako napríklad auto, pneumatiky, nečistoty a plesni na väzbu ryhu, ktorá šetrí čas.

Nastaviteľný uhol trysky: 1/4 " vnútorný závit spája s 5 nastaviteľné trysky s 5 sprej vzory, ktoré vám môžu pomôcť s rôznymi čistenie. (Red je 0 stupňov, žltá je 15 stupňov, zelená je 25 stupeň, biela je 40 stupňov, black je mydlo tryska.)

Farba:strieborná

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 x Rovno Prút

1 x U-tvarované lance

5 x Tryska

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína