Vystupoval
Pet Dopravcu Batoh Pre Mačky Psa Cestovný Batoh S Anti-Escape Pracky Rozšíriteľná Psa Cestovný Batoh Psa Dopravcu Batohy
0 Recenzie Produktov
€48.39
€33.87
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2850

Naše ergonomicky navrhnuté šteňa dopravcu batoh je ideálny pre mužov, ktorí radi cestujú s ich chlpaté priateľmi.Vyrobená s kvalitnej 300D polyester materiál, tento batoh je trvanlivé a ľahké.Vďaka svojej veľkej kapacite a ďalší priestor pre domáce zvieratá, poskytuje maximálny komfort a pohodlie pre vás aj pre vaše šteňa.

Parametre výrobku:

Meno: Pet Dopravcu Batoh

Hmotnosť: 1080g

Materiál: 300D polyester

farba: šedá

Veľkosť: 42*34*28 cm/16.5*13.4*11.0 v

Zoznam Produktov

Pet Dopravcu Batoh *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúci materiál: Vyrobené s vysoko-kvalitné 300D polyesteru a silné kovové zipsy, tento pet dopravcu batoh pre mačky poskytuje dlhotrvajúce používanie.

2.Elastická a Skladací: Predstavujúce elastická a skladací pet dopravcu batoh pre mačky s zdvíhateľnej späť pre pridaný vetranie.Tento jedinečný dizajn vám umožní zmierniť nahromadenie tlaku a vytvárať ešte väčší priestor pre vašu mačku.

3.Veľká Kapacita: Ľahko zmestí mačky, šteňatá, a väčšina ostatných malé a stredné domáce zviera s veľkou kapacitou 16.5*13.4*11.0 v.To má tiež 1 predné vrecko na zips a 2 bočné vrecká pre ukladanie domáce zvieratá, ani osobné veci.

4.Skvelý Darček Nápad: Dať milovníkov mačiek vo vašom živote dar pohodlie a bezpečnosť s touto pet dopravcu batoh.Ideálne pre outdoorové aktivity ako je turistika a cykloturistika, tento batoh je skvelé narodeniny alebo osobitné dovolenku darček pre mužov a ženy, najmä počas Vďakyvzdania a Vianoce.

5.Stres-Voľný Turistika: Skúsenosti ideálny komfort a rovnováhu nášho domáceho maznáčika dopravcu batoh je rozšírená a nastaviteľné ramenný popruh na dlhé túry.Jeho ergonomický dizajn znižuje tlak na chrbát, kým cestovanie s vaším chlpaté priateľ.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : VLÁKNA
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Nosiče Bicyklov
  • Uzavretie Typ : Tlačidlo