Vystupoval
Dieťa Foto Oblečenie, Dlhé Rukávy Romper Novorodenca Foto Rekvizity OnePiece Jumpsuit Foto Kostým Koži-Priateľský, Dojčenské Oblečenie
0 Recenzie Produktov
€16.12
€8.06
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2793

Funkcie:

OOTDTY

krásne chvíle s vašou novorodenca v tejto roztomilej novorodenca fotografie oblečenie nastaviť.Vyrobené z mäkký a tvárny tkanina, má klobúk a potápačské dizajn pre jednoduché obliekanie a pohodlie.Ideálne pre vytvorenie nezabudnuteľných spomienok.

Tento novorodenca fotografie oblečenie súbor je vytvorený s kombináciou bavlny a spandex, zabezpečenie jemný dotyk proti vaše dieťa jemnú pokožku.Priedušná a ľahký materiál umožňuje neobmedzený pohyb, takže je ideálny pre zachytenie tých úprimných zábery.

Určená pre novorodencov vo veku 0-2 mesiace, túto fotografiu oblečenie nastaviť je ideálny pre rodičov, ktorí chcú dokumentovať ich dieťa najskôr dní.Či už ste profesionálny fotograf alebo hrdý rodič, táto sada vám pomôže vytvoriť obrázky, ktoré budú spomínať.

Vytvoriť magicalatmosphere počas vášho novorodenca fotenie s týmto fotografie oblečenie nastaviť.Či už ste zachytenie prvých pár dní doma alebo organizovanie odborných tento súbor sa pridať dotyk na každý rám.

Nech je vaše dieťatko v tejto roztomilej novorodenca fotografie oblečenie nastaviť.S jeho klobúk a potápačské dizajn, je ideálny pre zvláštne príležitosti, ako sú narodeniny, sviatky, alebo aj len jeden deň.Zdobiť vaše dieťa a nechať ukradnúť pozornosti, nech sú kdekoľvek.

Špecifikácie:

Rozmer výrobku: Ako obrázky zobrazené

Materiál: Spandex

Farba: Biela Khaki Svetlo Zelená/Svetlo Hnedá Ružová Watermelonred Svetlo Modrá/Tmavo Zelená

Vhodný Vek: 0-2 mesiace, baby, dievčatá, alebo chlapci

Balenie Obsahuje:

1x s Dlhým Rukávom Romper Dieťa Fotografie Rekvizity

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : OOTDTY
  • Vekové Rozpätie : 0-6m
  • Pohlavie : Unisex
  • Pôvod : Kontinentálna Čína