Vystupoval
6m Gold Black Samolepiace Dlaždice Nálepky Pásky Poschodí Nepremokavé Stenou Medzeru Tesniace Pásy, Dlaždice Krásy Šev Nálepky Domáce Dekorácie
0 Recenzie Produktov
€4.12
€1.85
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w264857

Popis

Samolepiace vodotesná páska stick dobre na všetky hladké čistý povrch cez staré dlaždice, keramika, sklo, kov, hladké maľované steny, alebo lakované drevo.

Bezpečnosť Materiál: Keramické dlaždice, medzera páska je vyrobená z polyuretánu PU materiálu, mildewproof, nepremokavé, skvelé na pokrytie medzery a bezpečné používanie.

Jednoduché Použitie: Keramické dlaždice mildewproof medzera páska môže byť nainštalovaný na väčšine dobre tvarované substrátov, ak steny sú čisté, hladký, suchý a zbavený prachu, mydlo, mastnotu, prijateľné, sadrokartón, čisté a hladké dlaždice.Kôra a držať, vyčistite povrch hladký a uchovávajte ho v suchu, ošúpeme ju potom držať a stlačte pásky v snahe držať sa pevne na povrchu.Po prilepení, môžete vyhodiť pásku s horúcim vzduchom zo sušiča na vlasy, aby to držať viac pevne.

Rozhodné miesto: Naše krásne šev pásy môžu byť použité okolo výlevky, kuchynský pultu okraji tesnenia, TV joj, steny, dlaždice lemovanie, pripojenie na pozíciu wc a dlažby, okolo sprcha zásobník, dlaždice trim a edgings, medzera medzi dlažby, kontakt pozíciu medzi vaňou a stenou.Na ďalších miestach, kde nie je úniku alebo záplavy-vaňa tmel pásy.

Návod na použitie:

1. Prosím, majte na výstavbu suché a čisté.Pri prilepovaní, skúste sa držať to tak priamo, ako je to možné v jednom čase.Ak to nie je vložený prvýkrát, jemne vytiahnuť ho, aby sa zabezpečilo, že lepidlo povrch je neporušené, a potom stlačte ho prstami po prilepení.

2. Nemôže byť vložený opakovane, nemôže dotknúť lepidlo rúk, bude to mať vplyv na priľnavosť.

3. Po prilepení krásu okraj, stlačte 2-3 krát prstami, aby to úplne stlačené.

4. Nedotýkajte vody alebo presunúť pred pripojené krásy edge je úplne vyliečiť.

5. Prilepený krásne okraj riadku má charakteristiky vlhkosti-dôkaz, plesniam-dôkaz anti-zablokovať, a žiadne zafarbenie.

6. Nie roztiahnuť a vložiť okraji Spojených Štátov, to bude zmenšovať a mať vplyv na normálnu vložiť lepidla, stena je práškové, a nie je sa odporúča vložiť na vlhké polohy a cementu povrchu.

Špecifikácia:

Typ: Ozdobné okraje pásky

Platné príležitostiach: Vhodné pre steny, stropy, dvere, rámy, atď.

Farba: čierna, biela, zlatá, strieborná;

Množstvo: 1pc;

Špecifikácie: 8mm široké, 6m/roll, 2,5 mm hrubé

Čistá hmotnosť: cca 100g (asi 135 g s cievky);

Materiál: PVC polyvinylchlorid

Package zahrnuté

1 x Ozdobné okraje pásky

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Druh : pásky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Páska Typ : Maskovacie Pásky
  • Číslo Modelu : Ozdobné okraje pásky