Vystupoval
Nástenné Uterák Rack Kúpeľňa Organizátor Uterák Rack Kabát Držiteľ Háčik Samolepiace Háčik Nehrdzavejúcej Ocele Ťažké Stenu Ramienko Háčika
0 Recenzie Produktov
€4.25
€2.12
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w262772

Nástenné Uterák Rack Kúpeľňa Organizátor Uterák Rack Kabát Držiteľ Háčik Samolepiace Háčik Nehrdzavejúcej Ocele Ťažké Stenu Ramienko Háčika

Predajné Miesta:

1. Bezproblémovú Montáž: Montáž tohto nehrdzavejúcej ocele uterák hák na akúkoľvek stenu s ľahkosťou.Žiadne klince alebo skrutky potrebné, nezanecháva žiadne známky, a nebude poškodiť steny, zabezpečiť bezproblémové a č-jamkové inštalácia v priebehu niekoľkých minút.

2. Silný Hmotnosť-smer: zhustne dizajn z nehrdzavejúcej ocele, uterák háčik zabezpečuje, že to nebude spadne alebo uvoľnite ľahko.Je odolné a robustné, a vydrží až 5 kilogramov hmotnosti.Vyrobené z 304 nerezovej ocele.

3. Multi-funkčné Skladovanie: Tento nehrdzavejúcej ocele uterák hák môže byť použitý na zavesiť oblečenie, klobúky, kuchynský riad, uteráky a iné položky vo vašom kúpeľňa, balkón, obývacej izby, alebo kuchyne.

4. Nepremokavé a Povrch: Tento nehrdzavejúcej ocele uterák háčik tvrdí, dlhotrvajúcu životnosť a nebojí vlhkom prostredí.Používa novo rekonštruované 3M nie-na nechty, nálepky a nebude hrdze alebo zmeniť farbu.

5. Elegantné a Jednoduché: Prijať jednoduchý dizajn je vhodný pre rôzne štýly domáce dekorácie, a môže pozastaviť uteráky, šaty, kabáty, klobúky, a ďalšie.Háčik pridá nádych elegancie do vašej domácnosti.

Popis:

S označením na bez použitia klincov alebo skrutiek, a to sa podržte hmotnosti všetkých uterák alebo župan.Jednoduchý dizajn je ideálny pre všetky kúpeľne alebo kuchyne.Plus, jeho odolná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť životnosť.

Špecifikácie:

1. Názov: nerezová oceľ uterák háčik

2. Materiál: 304 nerezovej ocele

3. Veľkosť produktu: (cca.)4.5*2.5*2.3 cm/1.77*0.98*0.91 palcov

4. Funkcie: Anti-erózia a anti-hrdza, č dierovanie

Balenie Zoznam:

z nehrdzavejúcej ocele uterák hák*1

Poznámka:

1. Vzhľadom na inom svetle a nastavenia obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Číslo Modelu : Nástenné uterák rack
  • Pôvod : Kontinentálna Čína