Vystupoval
Motocyklové Pneumatiky Škvrny Malé Veľké Námestie Pneumatiky a Rúrky A Opravu Defektu Pneumatík Opravy Auta, Na Bicykel Motocykel, Skúter BMX Štvorkoliek
0 Recenzie Produktov
€10.26
€5.12
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2603

Popis:

Pneumatiky opravný Patch je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, je ľahko prenosný, a má široký rozsah aplikácií.

Funkcie:

1. High-grade Materiál: vyrobené z vybraných vysoko kvalitné gumené materiály, jednoduché použitie, bezpečné na používanie, a ľahký, s dobrým tesnením.

2. Ľahko sa prenáša: kompaktný a praktický pre naliehavé potreby, zatiaľ čo na koni a cestovanie.Vhodné pre cyklistické tašky, batohy a oblečenie vrecká.

3. Široký Aplikácie: vhodné pre cestné, horské, motocykel BMX Bicykle, Štvorkolky, požičovňa vozíkov, bezbariérový duše; nafukovacie gumové výrobky.

Špecifikácia:

Váha: cca 78g

Veľkosť:

Malé: o 3.3x2.5 cm/1.3*0.98 v

Veľké: o 4.8x3.2 cm/1.89*1.26 v

Balenie Zoznam:

48* Malé Pneumatiky Opravný Patch+ 1 * Lepidlo

Alebo

24* Veľké Pneumatiky Opravný Patch + 1* Lepidlo

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Fine Kvalitných Materiálov ] Jednoduché použitie, bezpečné na používanie, ľahký, a nie je ľahké zlomiť, Pneumatiky opravný Patch je vyrobená z vybraných vysoko kvalitné gumené materiály, malý a prenosný, a môžu byť použité pre veľmi dlhý čas.

2. [ Praktická Súprava na Opravu Pneumatiky ] Vrátane 48 kusov malé opravy alebo 24 kusov veľkých opráv, Motocyklové Pneumatiky Škvrny sú obsahuje gumové pneumatiky listu a lepidlo, ktoré je najlepšie zodpovedajúce súpravou pre opravu pneumatík, veľmi úsporné a praktické dosť pre vás na použitie na dlhú dobu.

3. [ Ľahko Účtovná ] Gumené Trubice Patch Kit je kompaktný a praktický pre naliehavé potreby, zatiaľ čo na koni a cestovanie, ľahko sa prenáša a je pripravený pre naliehavých prípadoch na ceste, a je vhodný aj pre cyklistické tašky, batohy a oblečenie vrecká.

4. [ Široko Používané ] Vhodný pre cestné, horské, motocykel BMX Bicykle, Štvorkolky, požičovňa vozíkov, bezbariérový duše, Pneumatiky Oprava Auta S Lepidlo je skvelé pre nafukovacie gumové výrobky, ako sú guma plávajúce lode, nafukovacie matrace, a mnoho ďalších môže opraviť motocykle, bicykle, elektrické vozidlá, pneumatiky, atď.

5. [ Dobré Tesniace ] S veľkou tesniaci výkon na použitie v malých miniatúrnych úrazov vo všetkých pneumatiky s rúrky, Koliesko Patch na Opravu Auta je s vysokou viskozitou a silná priľnavosť pre rýchle a účinné oprava defektu pneumatiky, uzavreté v ochrannom hermeticky uzavretých fólie každý patch.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína