Vystupoval
Haunted Halloween Tekvica Časovač, Kalendár DIY Drevené Kalendár Dekor Darček
0 Recenzie Produktov
€25.93
€12.96
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2591

1295 Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Zvyšuje vaše Halloween dekorácie s 2024 Halloween Adventný Kalendár!Tento tvorivý Tekvica tvarované kalendár prináša dotyk strašidelné kúzlo do akéhokoľvek priestoru.

Vytvorený s dôrazom na detail a sú vyrobené z trvanlivých materiálov, tento Halloween Tekvica Kalendár je postavené na posledný.Jej opakovane konštrukcia zaisťuje, môžete sa tešiť na slávnosti sa rok čo rok, čo je skvelá investícia pre Halloween milenci.

Určené pre Halloween nadšencov všetkých prostredí, tento Halloween Časovač Výzdoba je ideálny pre rodiny s deťmi, osoby v domácnosti, kancelárii, zamestnanci a majitelia obchodov.Je univerzálny kus, ktorý chcete pridať slávnostné dotyk na akúkoľvek oslavu Halloweenu.

Zobraziť tento Halloween Tekvica Kalendár na stole, pulte alebo na stenu, aby sa okamžite premeniť akýkoľvek priestor do Halloween themed nastavenie.Je ideálny pre zdobenie vašej obývacej izbe, kancelárii, alebo dokonca maloobchod displej, čím vytvára strašidelné, že každý bude milovať.

Pripravte sa na Halloween s 2024 Halloween Adventný Kalendár.Nech vzrušenie stavať, ako sa vám predvídať spookiest noc v roku.S jeho jedinečným dizajnom a univerzálne umiestnenie, tento kalendár je určite, aby sa stal ochraňoval súčasťou vášho Halloween osláv.

Špecifikácie:

Materiál: Drevo

Rozmery: 30x20cm

Balenie Obsahuje:

1 x Halloween Časovač Kalendár

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2 mm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Drevo
  • CN : Guangdong
  • Tému Vzor : Vianočný stromček
  • Pôvod : Kontinentálna Čína