Vystupoval
Vodný Filter Batérie, Batérie Extender Aerator Nastaviteľné Pružné Zelená Polypropylénu Pre Univerzálne Otvorili Vodovodný Kohútik,
0 Recenzie Produktov
€0.28
€0.16
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w25197

Funkcie:

*Kuchynské Batérie, Vedúci projektu: ventilátor vo vnútri kuchynský drez filter môže znížiť vody.sprcha vodný filter tlak je splash-dôkaz a môže pomôcť zachrániť vody o 40% - 70%, teplota batérie postrekovač by nemala presiahnuť 60 stupňov.

*Flexibilita Showerhead Filter: Tento kuchynský drez kohútikov mať otáčanie v rozsahu 360 stupňov dizajn.Tieto otvorili vodovodný kohútik, filter pre kuchynský drez ľahko čistiť nevidiacich rohy.Spojili sme flexibilitu batérie pre kúpeľňa umývadlo s malým množstvom vody odlučovače sa hodí prevažne na kohútiky.

*Jednoduchá Inštalácia a Čistý: v Kúpeľni, umývadlo, batérie, je vhodná na 99% druhov kohútik vodný filter.Tento vody, sprchový filter je pohodlné a flexibilné.Tento vodovodu môže ušetriť váš čas.Tento kohútik vodný filter pre kuchynský drez je jednoduché nastavenie uhla umývadlo extender.

*Široký Aplikácie: Kohútik prílohy môžu byť použité ako kuchynský drez nastaviteľné umývadlo, vodovodné batérie, kúpeľňa a umývadlo batérie, atď.Kúpeľňa kohútikov môžu byť zabudované kuchynské batérie, kúpeľňa kohútiky, záchodové kohútikov.Tento vodné filtre pre kohútikov šetrí vodu, ktorá umožní vzduchu zmiešaní s vodou.

*Veľkosť Kúpeľ Vodný Filter: Tento vodný filter pre kohútik sa vzťahuje na kúpeľňa so sprchou hlavu pre kruhové s priemerom 16 - 22 mm.Môžete upraviť tesnosť batérie, kúpeľňa filter voľne.A môžete upraviť veľkosť kuchyne, voda, čistička pre kohútik podľa vašich vodný filter umývadlo.

Špecifikácie:

*Materiál: polypropylén

*Veľkosť: 3.2"H x 1.75"W x 0.7"L

*Farba: ružová, zelená, modrá

Obsah Balenia:

1 x Vodný Filter Batérie

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : ANENG