Vystupoval
USB LED Camping Svietidla 2,5 M Super Dlhé Lano Stan Ľahké Prenosné elektrické Stanice Solárny Panel, Nabíjačky, Napájacie Banky
0 Recenzie Produktov
€27.56
€14.05
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w24743

Camping svetlo je vybavené USB Rozbočovač Y-kábel, stačí len používať mobilné napájanie alebo akékoľvek prenosné napájanie cez USB port.

8.2 ft Extra Dĺžka Prepínač USB Kábel, 8.2 ft je dosť pre vašu žiarovka pre pripojenie na elektrickú Stanicu na stôl alebo pôdy.Dizajn s prepnúť na free On/Off, nie je potrebné, pripojte a odpojte USB port často.

LED 5W Super svetlé kempingové svietidlo je vaše vonkajšie prípade jasný.váš dvorek/záhrada/terasa/verandu/ grilovanie alebo narodeninovej party USB powered Led svetlo

Teplé Biele svetlo, svetlý, mäkké, nie sú oslnivé.Nízka spotreba, vysoká svietivosť, stabilný výkon vyrobené z vysoko kvalitných materiálov.Super úspora energie, ochrana životného prostredia.

Pohodlné s Kovový Hák pre prenosné zavesiť na alebo zložiť kedykoľvek.Optimálne Spoločník pre Anker INIU EAFU Poweradd Power Bank a Jackery Prenosné elektrické Stanice.

Farba:Biela+čierna

Materiál:plast

Obsah Balenia:

2 * usb svetlo

1 * kábel Adaptéra

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Je Žiarovky Zahrnuté : Áno
  • Certifikácia : ŽIADNE
  • Pôvod : Kontinentálna Čína