Vystupoval
1Set Striekačku Filter PTFE Hydrofóbne 13Mm Veľkosť Pórov Filtračného Non-Sterilné Striekačky Lab Filtre
0 Recenzie Produktov
€22.56
€12.64
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w24592

1Set Striekačku Filter PTFE Hydrofóbne 13Mm Veľkosť Pórov Filtračného Non-Sterilné Striekačky Lab Filtre PTFE Striekačku Filter s jednotná veľkosť pórov, vysokou pórovitosťou a udržanie vysokej účinnosti.PTFE Striekačku Filter Priemer: 13mm, Veľkosť Pórov: 0.22 µm.

Z ihly injekčnej striekačky filtre majú PTFE membrána a prírodných hydrofóbne.To aj vybavuje so širokým chemickej kompatibility, silná chemická stabilita, zotrvačnosť a hydrofóbnosti.

PTFE striekačkových filtrov vydržať autokláve proces niekoľkokrát, hydrofóbne PTFE membrána s Polypropylénu(PP) bývanie & skvelé sheerness a hrúbky.

Sú ľahké dať a vzlet, ktoré sú vhodné pre vysoké teplo s vysokou teplotou & tlak odpor & výmenu plynov.

Z Ihly injekčnej Striekačky filtre sú široko používané vo filtračných rôznych organických rozpúšťadiel, ako aj filtrácia silné kyseliny a silné zásady riešenia.Sú vhodné aj pre filtráciu plynu/filtrovanie baktérií a iných tuhých znečisťujúcich látok, farbív.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

100 x striekačkových filtrov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína