Vystupoval
RV Vyrovnanie Rampy 2 ks RV Kolesa Podložkách 3-Krok Camper Liate Bloky Ľahký Trailer Kolesa Podpery A Levelers
0 Recenzie Produktov
€47.20
€33.04
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w2449

Hľadáte spôsob, ako bezpečne a ľahko úrovni vašom vozidle alebo karavane?Pozrite sa žiadny ďalší ako tieto auto vyrovnanie rampy!S hmotnosť kapacita až 4 tony a non-slip dizajn, tieto rampy ponúkajú v troch krokoch nivelačný systém, ktorý umožňuje jednoduché zabezpečenie vášho vozidla je dokonale úrovni každý čas.Plus, tieto prenosné a ľahko-to-použitie caravan liate bloky sú skvelou voľbou bez ohľadu na to, kde sa vaše cesty vás!

Špecifikácie:

Meno: Auto, Koleso Bloky

Materiál: PP

Veľkosť produktu: o 24*8.2*4.7 palcov

Balenie Zoznam:

2* Automatická Kolieska Bloky

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahký a Robustný: bez Námahy úroveň vašej RV alebo camper s našimi heavy-duty polyetylénu vyrovnanie rampy.Na robustná konštrukcia zabezpečuje maximálnu stabilitu pri odolávať hmotnosť a na tlak až 4 tony.Nenechajte nerovnom teréne pokaziť váš ideálny výlet dobrodružstvo.

2.Anti-Slip Dizajn: Tieto RV vyrovnanie rampy majú vynikajúcu trakciu a anti-slip drážky zabezpečiť non-slip vyrovnanie procesu.Sú bezpečné a spoľahlivé pre váš karavan alebo RV a zabránilo pošmyknutia na všetky povrchy.

3.Revolučné Riešenie: Dosiahnuť presné a jednoduché vyrovnanie s našimi RV Vyrovnanie Rampy " inovačné tri-krok dizajn, nastaviteľná výška auto rampy 40 mm, 70 mm a 100 mm, a jednoduché drive-do funkcie.Užite si stabilné potreby na kempovanie skúsenosti s ideálnymi pohodlie.Rozlúčiť na nerovnom teréne frustrácie.

4.Rozsiahle Použitie: Tieto caravan liate bloky môžu splniť všetky vaše vyrovnanie potrieb pre obe karavany a RVs.Či už ste parkovanie na nerovnom teréne, alebo je potrebné upraviť výšku pre optimálne pohodlie, tieto rampy môže poskytnúť stabilné a bezpečné riešenie.Sú multifunkčné a môže byť tiež použitý ako koliesko podložkách, jack podložky, alebo pneumatika sporiteľov.

5.Efektívne Vyrovnanie: bez Námahy úrovni vašom karavane alebo RV s naším prenosné a ľahko-to-použitie RV Vyrovnanie Rampy.Tieto dve rampy zaručujú rýchle a efektívne vyrovnávanie bez ohľadu na to, kde ste parku.Plus, sú ľahko čistiteľné a obchod, čo ich robí ideálny doplnok pre vaše vonkajšie zariadenia.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Modelu : Auto Kolesa Bloky
  • Položka Dĺžka : 24inch
  • Položka Šírka : 8.2inch
  • Položka Výška : 4.7inch
  • Špeciálne Funkcie : Koliesko Podložky pre Autá
  • Druh Materiálu : PP