Vystupoval
Cartoon Veselé Vianoce Magnet Záložku Čítanie Vianoce Nesú Snehuliak Knihu Označiť Kancelárske Potreby Materiál Školského Úradu Dodanie Školy
0 Recenzie Produktov
€0.41
€0.27
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w24083

Popis:

1. Skvelý dizajn: Tento magnetické záložky zbierka obsahuje krásne ilustrácie kreslené dievčatá a Snehuliak medvede, ktoré je veľmi vhodné na tému Vianoc a je jedinečný a vynikajúci dizajn.

2. Vysoko kvalitné materiály: Naše magnetické záložky použitie vysoko kvalitných materiálov, ktoré majú dobrú odolnosť proti opotrebeniu a nečistoty odpor, môže udržať svetlé farby a nie sú ľahko vyblednúť, a môžu byť použité na dlhú dobu.

3. Silný magnetizmus: Tieto záložky všetky majú silné magnetické listov, ktoré môžu byť pevne pripojený k kníh, vyhýbanie sa problémom, že záložky sa ľahko skĺznuť a robiť to ľahké čítanie.

4. Prázdninový darček výber: Táto karikatúra holka snehuliak medveď záložku nastavenie je veľmi vhodné na Vianoce darčeky, či už pre deti, priateľov, alebo kniha milenci, to je veľmi dobrý darček.

5. Prenosný a praktický: malá veľkosť ich robí ľahko sa prenáša.Môžu byť umiestnené v schoolbags, vrecká a náprsné tašky.Môžete čítať a označiť ich kdekoľvek.Sú veľmi praktické.

Farba: Ako na obrázku)

Veľkosť: 6 * 2,5 cm

Materiál: Papier+Magnet Materiál

Package: 1pc

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázkoch Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Kov
  • Druh : záložku
  • Dizajn : karikatúra
  • Pôvod : Kontinentálna Čína