Vystupoval
Dámske Letné Klobúk Nastaviteľné Letné Slnko, Pláž Hat Klobúk Skladacia Cestovná Slnko Klobúk Pre Tenis, Rybolov, Cyklistika Športy, Turistiku, Beh
0 Recenzie Produktov
€2.58
€1.81
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2393

Hľadáte dámske slnečné klobúk, ktorý vás môže ochrániť pred spálením a udržať si v pohode a pohodlné?Ak áno, budete milovať tento klobúk.Je vyrobené z priedušná a quick-dry materiálu, že knôty pot a vlhkosť.To má tiež nastaviteľné veľkosti, ktorá vyhovuje väčšine hlavou tvarov a veľkostí.Môžete ľahko zložiť a zabaliť ho v taške alebo kufri bez obáv vrásky alebo poškodenie.To je ideálny pre cestovanie, beaching, kempovanie, cyklistika, vonkajší šport a ďalšie.Plus, je ľahké zápas s výbavou a štýl.Či už chcete príležitostné alebo elegantný vzhľad, tento klobúk bude dopĺňať ju.Tento klobúk je musí mať príslušenstvo pre všetky ženy, ktorá miluje slnko a vonku.Aby vás dnes a užívajte si výhody tejto úžasné klobúk.

Špecifikácia:

Názov: Slnečná Clona Klobúk

Materiál: bavlna, zmes

Obvodu hlavy:o 53-58 CM/20.87*22.83 V

Farba: khaki, modrá, čierna, mliečna biela

Balenie zoznam:

1 x Slnečná Clona Klobúk

Poznámka: 1:

1. Vzhľadom na rozdiely v monitory a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Elegantné a Útulné : Tento womens slnko klobúk je vyrobený z ultra ľahký a priedušná textílie, ktoré sa cíti príjemné na hlavu.Má široký okraj, ktorý pokrýva tvoju tvár, krk a uši od slnka, a tiež je vaša tvár vyzerať viac rafinované a elegantné.

2.Jednoduché a Flexibilné : Tento womens slnko klobúk umožňuje nastaviť veľkosť s späť pracky.Z tohto dôvodu je vhodný pre mužov a ženy a jednoduché nosenie.

3.Komfort a Ochrana: Tento womens slnko klobúk funkcia quick-dry a priedušný materiál, ktorý poskytuje vynikajúce pohodlie a priedušnosť.To vás chráni pred slnkom a vám umožní nosiť ju na dlhú dobu bez pocitu tepla alebo vlhkosti.

4.Zbaliteľná a Ľahké: Tento womens slnko klobúk možno ľahko sklopiť a uložené v taške.Je to šikovný a kompaktný klobúk, ktorý vyhovuje vašim cestovanie, turistika, pláž a vonkajší dobrodružstvo.

5.Všestranné Použitie: Tento womens sun hat je jednoduchá zápas s výbavou a vhodný pri rôznych príležitostiach, napríklad dochádzanie do práce, pláž, cestovanie, jazda na bicykli, outdoorové športy, na každodenné použitie, a camping.Je to jednoduché a široké uplatnenie klobúk, ktorý vás bude milovať.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : BAVLNA
  • Číslo Modelu : slnečná clona klobúk
  • Pohlavie : Ženy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : spp
  • Vzor Typ : Pevné