Vystupoval
Študent Papiernictvo Cartoon Zvierat Korekčná Páska Chyba Jednoduché Gumu Pásky Kancelárske Použitie Kancelárske Potreby Školské Potreby Prenosné D4b1
0 Recenzie Produktov
€4.19
€2.09
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2340

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: Študent Papiernictvo Cartoon Zvierat Korekčná Páska

2. Veľkosť produktu: jedna veľkosť.

3. Produkt štýl: Študent Papiernictvo Cartoon Zvierat Korekčná Páska

4. Farby produktu: Náhodný

5. Materiál: oprava páska je vyrobená z plastu

Vlastnosti produktu:

1. Roztomilé Zvieracie Vzory: Roztomilý kreslený zvieracie vzory pridať zábava a osobnosť, vaše tlačoviny zbierky.Študenti sa milujú tieto pásky napraviť svoje chyby.

2. Vysoká Kvalita Korekčné Pásky: oprava páska je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu.Poskytujú presné a čisté opravy bez smudging alebo zhlukovanie, takže si prácu hľadajú dokonale čistý.

3. Jednoduché použitie a prenosné: Len držať korekčné pásky a posúvajte cez oblasť, ktorú chcete opraviť.Je to jednoduché ovládanie, zabezpečiť presné a elegantné úpravy každý čas.Zároveň je aj veľmi ľahké, veľmi pohodlné na nosenie.Oni sa ľahko zmestia do aktovky, batohy, alebo vrecká, umožňujú žiakom ich použiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1 ks Korekčná Páska

Ďakujem za vašu pozornosť, môžete sa obrátiť s nami a získajte viac podrobností tovaru .Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína