Vystupoval
Skladacia Práčka Deti Oblečenie Podložka Stroj Vysokej Frekvencie Vibrácií Pranie Dodávky Pre Apartmán Koľaji
0 Recenzie Produktov
€14.03
€9.82
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w226428

Osviežiť svoje spodné prádlo s našimi Bielizeň práčka.S krátkym stlačte na 1 sekundu, aby štart, tento stabilný a ľahký-k-použitie stroj je ideálny pre domáce použitie.Rozišli škvrny a chrániť svoje hračky.Rozlúčiť na umývanie rúk a dobrý deň, pre ľahké čistenie!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Malé Prenosné Podložka

Produkt farba: žltá

Vzor štýl: malá žltá kačička

Frekvencia: 220 V~50Hz

Pracovný postup: pulsator typ

Produkt materiál: PP

Pranie kapacita: cca 0,8 Kg

Produkt rozšírenie veľkosť: (cca.)27*28 cm/10.63*11.02 palcov

Produkt zložený veľkosť: (cca.)14*28 cm/5.51*11.02 palcov

Hmotnosť: cca 1,5 kg

Balenie Zoznam:

Malá Prenosná Podložka *1pcs

adaptér *1pcs

odtok kôš *1pcs

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchle a Jednoduché: bez Námahy štart a zapnúť váš kompaktná práčka s dotyk prevádzky.Jednoducho dlho stlačte na 2 sekundy pre zapnutie a krátke stlačte na 1 sekundu, aby štart.Žiadne starosti s komplikovanými tlačidlá a gombíky.Jednoduché použitie pre každého!

2.Prispôsobiteľné Riešenie: Toto malé prenosné podložka je ideálnym riešením na splnenie všetkých vašich potrieb, pranie.S kompaktným objemom 0,8 KG, môže sa umyť viacerých položiek, ako sú hračky, ponožky, spodná bielizeň, uteráky, ponúka univerzálny čistiaci možnosti, aby vyhovovali rôznym umývanie požiadavky.

3.Ďalšej Úrovni Čistota: S inovatívnymi troch-dimenzionální vlna kolesa a vysokofrekvenčných vibrácií, táto malá prenosná podložka účinne odstraňuje škvrny, pri zachovaní štruktúry oblečenie.Z delicates na špinavé cvičebný úbor, môžete sa spoľahnúť na túto podložku poskytnúť dôkladné a jemné čistenie.

4.Easy-Pack Podložka: Pre tých, ktorí často vonku, naša Malá Prenosná Podložka je ideálna voľba.Táto podložka je ľahký a sklopný dizajn uľahčuje balenie a prepravu, takže môžete ľahko umyť vaše oblečenie počas služobnej cesty alebo dovolenky.dosť na použitie doma, je to pohodlné, práčovňa riešenie pre všetky vaše potreby.

5.Úspora energie: S stabilný a výkonný motor, toto malé prenosné podložku pracuje ticho a efektívne, bez rušivých váš pokoj.Je vyrobený z pribrala PP materiál, ktorý je non-deformovateľné, šetrné k životnému prostrediu a energeticky úsporné.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Malá Prenosná Podložka