Vystupoval
Sviečka Plesní, Sexy Nahé Ženy, Telo Sviečky Formy Ženského Tela v Krivkách Obrázok 3D Formy Na DIY Ručne vyrábané Mydlo Vonné Sviečky
0 Recenzie Produktov
€17.83
€8.91
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w2254

Popis:

1. Mydlo forma je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, ktorý je bez škodlivých chemikálií a absolútne bezpečný pre použitie.

2. Teplom a chladom odolné silikónové - (-40℃ do 230℃) mydlo silikónové formy umožňuje pomocou bezpečne vo chladnička, rúra alebo mikrovlnná rúra.

3. Môže slúžiť na výrobu roztomilý mydlá, balzam bary a rôzne malé dezerty.

4. Môže byť ideálny darček pre manželka, dcéra, žena, dievča, Valentín, Vianoce, alebo dieťa sprchovacím kútom.

Špecifikácia:

Materiál: Silikón

Veľkosť: ako je znázornené

Váha: cca 148g

Zoznam produktov:

1* Sexy, Silikónové Formy

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【High-kvalitný Materiál] vyzýva Táto sexy silikónová forma je vyrobená z vysokokvalitného silikónu.Je odolný, nie je ľahké nedeformujte, mäkké a hladké, hrubé, odolné proti roztrhnutiu, ľahko sa čistí, a je opakovane použiteľný.

2.【Nádherné Sexy Žena Sviečka Plesní] vyzýva Sviečka plesní, sexy lady, navrhnuté v sexy štýl je jedinečný.To je krásne a má jasnú štruktúru, ktorá je veľmi vhodná pre KUTILOV, aby remesiel.

3.【Viacnásobné Použitia] vyzýva Táto sexy mydlo formy sa aplikuje na rôzne účely, to môže byť používané na výrobu živice umelecké projekty, tvarovanie mydlo, telové sviečky vložiť, domov socha, výzdoba a dekorácie interiéru.

4.【Ľahko Demould] vyzýva Tejto 3d silikónové formy sexy, je jednoduchý na obsluhu.Keď skončíte robiť svoje remeslo, a keď je úplne sucho, len twist silikónové formy na dokončenie demoulding.

5.【Dobrý Darček Výber] vyzýva Ak vaša rodina, príbuzní, či priatelia chceli DIY, môžete im tieto sexy žena silikónové mydlo formy ako darčeky na ich narodeniny alebo sviatky, a užite si handcrafting baviť sa s nimi.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • veľkosť : 10x7.5x3.8
  • Materiál : Silikónové formy
  • Číslo Modelu : Sexy Lady Silikónové Formy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína