Vystupoval
6Pcs Záves Spojka GH-201B Rýchle Uvoľnenie Nástroj Horizontálne Nastaviteľné Upevnite Svorku Západku Nástroj Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€25.20
€18.65
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w220431

6Pcs Záves Spojka GH-201B Rýchle Uvoľnenie Nástroj Horizontálne Nastaviteľné Upevnite Svorku Západku Nástroj Príslušenstvo

pevné uchytenie, s nastaviteľné gumené tlak tipy.

Západka Svorka 201B s plastový kryt rukoväť, jednoduché, bezpečné a pohodlné ovládanie.

Súbor prepnúť svorky sú vhodné na lisovanie a montáž, a povrchu za studena valcované oceľové je ošetrené galvanické pokovovanie a hrdze prevencie tak, že má vyššiu pevnosť a odolnosť proti opotrebeniu.

Fix na povrchu dosky s skrutky.Prepnúť svorky podržte položku pevne, ktorý sa má rezať a zviazané.Poskytuje nastaviteľné a bezpečné držanie pre svoju obrobku pri vŕtanie, zváranie alebo frézovanie.

Ideálny pre rýchle upevnenie kovovej dosky alebo dosky s obvodmi pre drevospracujúci, mechanické operácie, zváranie a tvarovanie.Široko používané v spracovaní alebo montáž pevné uchytenie, napríklad, aby jointer jig pre stolové píly alebo router tabuľky.

Materiál: Kov

farba: strieborná+červená

Obsah Balenia:

6 x záves klipy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Kov
  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Pôvod : Kontinentálna Čína