Vystupoval
Neodýmu Magnet Super Silné Magnety na Chladničku Železa Thumbtack Výkonný Hardvér, domácich kutilov
4 Recenzie Produktov
€5.19
€0.47
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w220204

Vlastnosti Produktu:

▲【Jedinečný dizajn] vyzýva Dômyselne navrhnutý ako push pin, to môže byť ľahko pochopil bez privretiu alebo puncturing prsty.

▲【, Kde Odolnosť Vyhovuje Dizajn] vyzýva Silnejší, ale je menšie ako ostatné značky, ľahko sa odstraňuje v úzkych kovový povrch. Ø16mm x 12 mm, 10 Ks v balení.Každý silný magnet drží až 20 listov papiera na akýkoľvek kovový povrch.[NIE je vhodný pre sklo, magnetické dosky!]

▲【Silné Chladnička Magnet] vyzýva Vhodný ako šperky, vešiaky, hardvéru alebo garáž nástroje ramienka, zadajte držiteľov, alebo kuchynské potreby organizátora.Ideálne pre organizovanie papier do tlačiarne, fotografie, plagáty, kartičky na biele tabule, chladničky, nástenky, magnetické mapy, kalendáre, skrinky, kartotékové skrine, a iné magnetické povrchy.

▲【Určený na Pripevnenie] vyzýva Push pin tvar dizajn pre magnetické-absorbuje sily, vysoká pevnosť lepidla.tabuľa magnety nenechá žiadne nečistoty na vašom chladnička, nástenke alebo mapy, ľahko pripojiť ani vybrať.

▲【Všetko v Jednom Tvar] vyzýva Vyrobené z neodýmu, materiál, 3-vrstvy (Nikel + Meď + Nikel) Triple-potiahnuté a ťažkých priemyselné použitie magnetov, aby ste sa ľahko uchopiť a priložiť na tabuli.

▲【Povrchu] vyzýva Všetky magnet povrchy sú pokovované s obsahom niklu, ktoré môžu chrániť magnet proti korózii a zvyšujú jej odolnosť, a tým predlžuje jeho životnosť.

▲【Viacerých kusov] vyzýva sada 10 silné magnetické push kolíky môžu splniť vaše denné potreby a zlepšiť svoj denný život a pracovné prostredie.

Špecifikácia:

▲Farba: silver Black Brown Zlato, ružové zlato, zbraň farba

▲Množstvo: 12 ks/pack

Balenie obsahuje:

▲10 ks x magnetické thumbtack

Aplikácie: Kancelárie, Reklama, Doma, V Škole, Výuke, Hračky

4 Recenzie na tento produkt

Hosťovské - 2024-01-18:

Produkt je veľmi dobrý, ale pôrod bol oneskorené viac ako 12 dní od oznámil termín.

Hosťovské - 2024-01-11:

PERFECTO

Hosťovské - 2023-12-27:

silné magnety

Hosťovské - 2024-01-08:

Silný a páči sa mi.

Pridať recenziu

  • Tvar : Stick
  • S Otvormi : No
  • Aplikácia : Priemyselné Magnet
  • Druh : Trvalé
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kompozitné : Neodýmu Magnet