Vystupoval
100 Obálky Výzvou Binder Zábavný Spôsob, Ako Uložiť 5,050 - Úspory Výzvy Binder, Rozpočet Spojiva S Hotovosťou Obálky Jednoduché Použitie
0 Recenzie Produktov
€18.98
€11.00
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w21909

100 Obálky Výzvou Spojiva: Rozpočet Binder, je zábavný spôsob, ako ušetriť peniaze a rozpočet na knihy.Jedna osoba, jeden pre váš rodinný rozpočet, Narodeniny, alebo nič!

Úspory Výzva Kniha Výzva Kniha je skvelý spôsob, ako zapojiť celú rodinu v úspor a tiež skvelý nástroj naučiť deti, ako ušetriť peniaze.Úspory challenge je zaujímavé a fascinujúce nástroj na ovládanie finančné podmienky!

[100 Balík úsporných Výzvou] PU kožené A5 binder funkcie škrabanie, elegantné, šitie a pohodlné dotyk.Peňažné obálky používaný pre rozpočtovanie je transparentné, nepremokavé, a bude chrániť vaše položky z vody a prachu, takže je ideálny pre ukladanie peňazí, mincí, účty, potvrdenky a iné drobné predmety.

Rozpočet Kniha s Peňažné Obálky: Všetky peňažné obálky na rozpočty môžu byť usporiadané do rozpočtu spojiva.Hotovosť organizátor spĺňa potreby každého rozpočtu vestníku a pomôže vám splniť rozpočtové ciele.Tento rozpočet plánovač vám pomôže sledovať príjmy a výdavky, a obsahuje malé predmety, ako napríklad držanie účty, očkovanie karty, peniaze, šeky, karty, známky a iné účty, hotovosť, peniaze, šeky, kolky, a ďalšie vrecko na zips obálky, ktoré sú bezpečne pripojené.

[Ušetriť Peniaze Výzva Kniha] Prichádza s veľkosti A5 PVC lepidlo (9 palcov vysoké x 7 cm široké), 1 laminované opakovane tracker, alebo tradične označené ako 1-100 tašky, ukladanie $5050.

Farba:Ružová

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * výzva Binder

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína