Vystupoval
Steny Opravy Mending Agent Plesne Dôkaz Stenu Crack Nechty Rýchle Sušenie Opráv Opravy Sadrokartónových Tmel Na Stenu, Drevo A Sadry Povrchu
0 Recenzie Produktov
€16.96
€8.48
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w216931

Odrážky:

1. Efektívne Pokrytie Stien Škvrny: Traceless opraviť, a môžete čistiť steny!Steny Oprava môže efektívne pokrytie graffiti stena, stena škvrny, nástenné olejové škvrny, steny žltnutiu a steny vady.

2. Žiadne Škodlivé Látky: To je veľmi šetrné k životnému prostrediu a chráni zdravie svojej rodiny.Steny Opravy Vložiť má neutrálne vzorec, žiadny dráždivý zápach, a je bezpečnejšie a bez škodlivých látok.

3. Silná Priľnavosť: Stene Mending Agent je peeling-odolné voči poškriabaniu odolné, oteruvzdorné, nie je ľahké spadnúť, a farba film nie je jednoduché, aby sa rozišli, jemné a rovnomerné, a vydrží ako nová.

4. Jednoduché Použitie: na Stenu Opravy Krém je ľahko ovládateľný. 360 flexibilné valcovanie, jeden valec je pripravený na použitie, mäkké štetiny kefka rovnomerne, prevádzka je jednoduchá, a môže sa použiť opakovane.

5. Poskytujeme Profesionálne Oprava: Po oprave bude pevné a nie spadnúť.Sadrokartónových Putty poskytuje profesionálne, ťažké a dlhotrvajúce opravy na pokrytie stien nedokonalosti, škrabance alebo graffiti.

Popis:

Steny Oprava môže efektívne pokrytie graffiti stena, stena škvrny, nástenné olejové škvrny, steny žltnutiu a steny vady.

Traceless opravy a čistenie stenu!

Špecifikácia:

1. Názov: Wall Opravy

2. Farba: Biela (ako na obrázku)

3. Kapacita: 100 ML

4. Veľkosť: cca 18*6.2*4CM/7.09*2.44*1.57 V

5. Funkčné využitie: vhodné pre malé oblasti graffiti, škrabance a škvrny na stene, roller povlak, opravy a oderu odolný, je samo-obsiahnutých roller je jednoduché a pohodlné použitie, na báze vody vzorec je bezpečné, ekologické a bez zápachu

Balenie Zoznam:

Steny opravy vložiť x 1

Bezpečnostné opatrenia:

1. S cieľom zabezpečiť dobré použiť efekt, musí byť plne pretrepať pred použitím.

2. Nepoužité výrobky musia byť uzavreté, aby sa zabránilo vysychaniu a tuhnutie, a rotačná kefa by mala byť opláchnuť a vysušiť na opätovné použitie.

3. Odporúča sa aplikovať dve vrstvy na silne znečistené steny pre lepší efekt.Prvý náter vypĺňa stenu pre základné pokrytie, a druhý náter môže úplne pokryť. (Po rozmazaniu, povrchy sú suché 15 minút, prvá aplikácia je úplne suché do 1 hodiny, a druhá žiadosť čas schnutia je odporúčané, aby sa viac ako 4 hodiny (pri izbovej teplote 23° je najlepšie))

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Druh : Silikónový Tmel
  • Číslo Modelu : steny opravy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína