Vystupoval
Skate Taška Pre Deti Korčuľovanie Topánky Taška Priedušná A Nastaviteľné Rollerskate Batoh Rollerskate Príslušenstvo Darček Pre Chlapcov
0 Recenzie Produktov
€26.92
€13.46
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w21490

S našimi Ľadové Korčule Vak, môžete pohodlne usporiadať korčuľovanie zariadenia!Opakovane materiál s pripojeným nastaviteľné pracky.Táto taška môže mať ľahké oblečenie.To záhyby plochou pre pohodlné skladovanie a je ideálny pre všetky vaše požiadavky na skladovanie.

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Veľkosť: cca 41*24*38cm/16.14*9.44*14.96 v

Váha: cca 566g

Balenie Zoznam:

1* Kolieskové Korčule Taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché ovládanie: Zabezpečí pohodlné nosenie pre vaše kolieskové korčule s popruhom cez rameno, ktorý sa dá ľahko upraviť na požadovanú dĺžku pomocou pracky.Vystužené šitie technology pridáva k taška je robustnosti a môžete pohodlne nosiť vaše korčule a z ľadu.

2.Veľa Priestoru: S týmto objemnú kolieskové korčule vak, môžete udržať vaše korčuľovanie potreby organizované a poruke.Má dostatok priestoru pre vaše korčule, fľaše s vodou, oblečenie, rukavice, a osobné veci.

3.Slúžia na Dlhú Dobu: Stráž svoje kolieskové korčule pred škrabancami a poškodením s týmto odolná voči roztrhnutiu, polyester taška.Jeho spodnej strane zarážok ponúkajú extra stabilitu, kým zhustne base pridáva výstuže.Priedušná tkanina udržiava pachov na uzde, a opakovane materiálu zaručuje dlhodobé používanie.

4.Vhodné Vykonávať: bezpečný transport vášho kolieskové korčule s ľahkosťou pomocou tejto ľahký a ľahko čistí, kolieskové korčule taška.Pohodlne záhyby na skladovanie po čistení, a je navrhnutý tak, aby vaše topánky suché a čisté, zabezpečenie neporiadok-bezplatná preprava.

5.Ideálny Darček: Táto skate taška je nádherný darček pre vás a vaše deti.Jeho veľkorysé rozmery 16.14*9.44*14.96 palcov je vhodný pre väčšinu korčule.Táto taška je silná, prenosné a jednoducho prepravovať.Vaše korčuľovanie skúsenosti budú pohodlnejšie a príjemnejšie, ako výsledok.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : nylon