Vystupoval
Kúrenie Šatku USB Inteligentné Elektrické Kúrenie Šatku Inteligentné Nabíjateľná Vyhrievané Krku Teplejšie S 3 Vykurovania Úrovne Pre Ženy
0 Recenzie Produktov
€36.46
€13.13
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w20209

Táto nabíjateľná vyhrievané šatku používa inovatívne grafén technológie na držať vás v teple v zime.Je umývateľný a bezpečné, poskytuje bezpečné teplo, ktoré vydrží v chlade.Zostať teplé a útulné s týmto pohodlné a komfortné šatku.

Špecifikácia.

Názov Produktu: Hojnosti Šatku

Veľkosť: 80*11 cm

Nastavenie teploty: 45-60℃

Hmotnosť: 387.5 g

Materiál: Bavlna

Platné mobilné napájanie: 5V/1A

Výkon: 5w

Hodnotiť napätie: 5v

Regulácia teploty rozsah: 35 ° - 55 stupňov

Balenie zoznam.

1*vyhrievaný šatku

1*USB kábel

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ideálny Komfort: To pohodlné a štýlové vyhrievané šál je zimy musíte mať.Udržať v teple v zime s jeho vstavaný vykurovacieho systému a plyšové kožušiny.Vysoko kvalitné materiály zaručujú maximálnu pohodu.Perfektný doplnok na boj proti chladné počasie.

2.Rýchlo a Dokonca aj Kúrenie: Vďaka state-of-the-art grafén kúrenie inovácie, je vyhrievaný šatku ohrieva rýchlo a rovnomerne zvnútra von.Jeho bezpečné a príjemné mäkké filmový materiál si vyžaduje mobilný napájací zdroj aktivujte, čo znamená, že môžete zostať v teple aj vonku.Pobyt v teple, pobyt v útulnom, pobyt v štýle, často.

3.Pohodlné a Bezproblémové: spávať s vedomím, nebudete poškodenie USB rozhranie s našimi vodotesný kryt.Plus, vyhrievaným šatka je umývateľný ideálny pre pohodlie.Rozlúčiť sa stresu a dobrý deň, pre pohodlie.

4.Rozšírené Teplota Cyklistika: S vyhrievaným šatku, nemusíte sa uspokojiť 1 teplotu.Vybrať z troch režimov: červená 60, modrá 55, zelená 40: na splnenie vašich požiadaviek.Šatka má jedinečný teplota cyklu funkcia, ktorá upravuje rýchlo a bezpečne.Pobyt v útulnom a v teple tejto zimy.

5.Ideálny Novosť Darček: Majte svojich blízkych v teple tejto zimy s vyhrievaným šatku.Liečia muži a ženy, ktorí sú často chladno na to praktický a útulný príslušenstva.S nabíjateľnou batériou a tri nastavenia teploty, môžu zostať v teple, či ste von, na prechádzku, pracujúcich v podniku, alebo jednoducho leňošenie doma.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Vzor Typ : Pevné
  • Materiál : BAVLNA
  • Pôvod : Kontinentálna Čína