Vystupoval
500 ml 3 V 1 Auto, Keramický povrch, Sprej Auto Nano Keramický povrch, Leštenie Striekanie Vosku na Laku proti Poškriabaniu Opravy Odstraňovač
0 Recenzie Produktov
€5.74
€4.59
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1926

Transformovať svoje auto na exteriér s našou 3 v 1 keramické auto povlak sprej.Čisté, obnoviť a poľský s ľahkosťou pomocou pokročilých nanotechnológie.Odpudzuje špinu a udržiava lesk mesiacov.Sprej na vaše auto je skicár, obnoviť lesk a lesk.Neuspokojte sa menej, dať vaše auto ochrana, ktorú si zaslúži.

Špecifikácia:

Názov produktu: 3 v 1 Keramické Auto Povlak Sprej

Čistý obsah: 500 ml

Účel: čistenie, ochranu laku, oprava, nátery

Balenie zoznam:

3 v 1 Keramické Auto Povlak Sprej*1

Tryska*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Premeniť Vaše Auto Vzhľad: S týmto 3 v 1 auto povlak sprej, môžete vyčistiť, obnoviť a poľský vaše auto najjednoduchší, najrýchlejší a najúčinnejší spôsob, ako.Jednoducho nastriekajte a utrite, a užite si lesklé výsledky.

2.Premeniť Vaše Auto: Štít vaše auto pred poškriabaním a na denné nosenie s dokonalou ochranný náter sprej.Ľahko odstrániť špinu a mastnotu pri zachovaní vášho auta lesk mesiacov.Rozlúčiť škrabance a dobrý deň, pre dlhotrvajúcu ochranu.

3.Okamžité Čistenie Výkon: Odstrániť nečistoty, vtáčí trus, blato, prach, mastnotu a zaschnutých škvŕn na kontakt s našimi auto povlak sprej.Žiadne ďalšie tvrdú prácu s bezvodý umývanie, jednoducho nastriekajte a utrite, bude vaše auto vyzerať nepoškvrnené v priebehu niekoľkých minút.Skúsenosti rýchle a účinné auto čistiaci roztok ako nikdy predtým.

4.Nano Ochrana: S pokročilým nanotechnológie, naše auto povlak sprej chráni vaše auto povrchy mesiacov a poskytuje brilantné, dlhotrvajúci lesk, ktorý trvá.Nano ochranný povlak je tvorený na vaše auto povrchy, aby ju hľadá jej najlepšie.

5.Zvýšenú Starostlivosť o Vozidlo: Toto auto povlak sprej obnovuje lesk a lesk vášho auta s nepremokavou úpravou, ktorý je olej-dôkaz, hydrofóbne a poškriabaniu odolné.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Objem : 500 ml
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Externé Testovanie Certifikácia : ce
  • Číslo Modelu : Auto Povlak Sprej
  • Špeciálne Funkcie : Automobilový Zaobalenie