Vystupoval
Krytý Hockey Puk Vonkajšie Hokejový Puk Hokej Gule Praxi Hokejový Puk A Príjazdová Cesta Hokejový Puk Športové Lopty Hokejové Puky Pre
0 Recenzie Produktov
€7.08
€4.95
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w18874

Zvýšiť vaše podlahy hokej hra s kvalitnými puky!Určený pre rýchle a presné zloženie, oni sa môžu pochváliť vysokou tvrdosťou a hrúbkou 26 mm/0.8 pre optimálne spustenie presnosť.Ideálny pre všetky úrovne hry alebo príležitosť!

Špecifikácia:

Názov:Hokejové Puky

Materiál:ABS+PVC

Veľkosť:

Priemer: o 7,6 cm/2.99 palcov

Hrúbka: asi 2,6 cm/1.02 palcov

Hmotnosť: 96g

Farba: zelená, červená, modrá

Funkcie: je vhodný pre každodenný tréning a súťaže na kolieskových korčuliach a pozemky v ľadovom hokeji.

Balenie Zoznam:

1 x Hokejový Puk

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenú Kontrolu a Presnosť: Naše Hokejové Puky funkciu bezkonkurenčné trenie medzi puk a hokejku, v kombinácii s jedinečne navrhnuté plochy jamy vzor, ktorý výsledky plynulé a presné zloženie.Na piatich valcoch udržiavať stabilitu, zatiaľ čo neobyčajný dizajn upúta súperov a fanúšikovia.

2.Dlhotrvajúci: Vytvorené s robustné ABS materiál, tieto hokejové puky majú husté a jasnú štruktúru, ktorá zvyšuje priľnavosť medzi tyč a puk.Táto unikátna funkcia poskytuje ľahkú ovládateľnosť a presnosť v priebehu hry, čo je ideálne pre vážne športovcov.

3.Prípravný Nástroj: Tieto hokejové puky sú vhodné pre začiatočníkov až po profesionálnych hráčov, čo vám umožní pohodlne hrať a vlak v každom prostredí.Pomáhajú si a rozvíjať svoj tím okolo a lopta-manipulačné zručnosti, ako aj sebavedomie.Sú rýchle a presné, ktoré vám dáva náskok pred súpermi.

4.Jednoduché Prenášanie: Mať hru s vami.Naše Hokejové Puky sú kompaktné ešte značné približne 76 mm/3 cm v priemere a 26mm/0.8 v hrúbky.Ľahko premiešame v svoj batoh, ideálny pre každodenné použitie alebo street hokej.

5.Rozsah použitia: Glide bez námahy na hladké povrchy, ako vnútorné podlahy, športové ihriská, klziská, tenisové kurty, asfaltu a betónu.Ideálne pre rôzne aplikácie príležitostiach.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína