Vystupoval
4Pcs 4.92 palcový Plochý Roh Traky Tvaru L Pravý Uhol Zátvorkách Ploché Opravy Mending Dosky Pre Drevené Postele, Stoly, Stoličky, Box Dekor
0 Recenzie Produktov
€9.42
€6.50
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w184258

1. Nastavenie Snímky & Posilniť Nábytok - Naše tvaru L rohu traky pomôže ľahko zostaviť foto rámy alebo umenia rámy spojením s skrutky, ktoré sa používajú aj na posilnenie drevený nábytok posilnením spojenia rohové škáry alebo mending švy a praskliny.Budú dobrá voľba pre váš domov DIY projekty.

2. Nie je Poškodiť Váš Nábytok - Tieto pravom uhle rohu traky prísť v plochá doska tvar, ktorý môže pomôcť opraviť a posilniť váš nábytok bez poškriabaniu alebo poškodeniu to pod vysokou hustotou tlak.Môžete ich využiť na posilnenie skrine, stoly, okná, rámy, a viac s dôverou.Román a krásny dizajn zodpovedá vášmu nábytku dobre a aby to vyzeralo lepšie!

3. Odolná karbónová Oceľ - L tvar mending dosky sú vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele a ošetrené proti korózii povrchovou úpravou na povrchu, ktorý je robustný, hrdza-odolný, a nie je ľahké koróziu, deformovať alebo zlomiť.Vy sa nemusíte starať o to hrdzaveniu na váš nábytok!

4. Jednoduché Použitie - plochý roh zátvorkách prísť s 2 otvory pre skrutky, prostredníctvom ktorého môžete ľahko opraviť držiaky na váš nábytok s skrutky sú zahrnuté.Balík zahŕňa 4pcs rohu traky a 16pcs skrutky.

5. Široký Aplikácie - Tieto kovové mending dosky sú široko používané na montáž foto rámy a posilniť nábytok, ako sú dvere, okná, rámy, postele, skrine, stoly, stolíky, stoličky, lavice, drevené krabice, atď.Osloviť nás, ak máte akékoľvek otázky.Sme vždy tam pre vás.

Farba: čierna Materiál: karbónová oceľ

Veľkosť: 12,5*12.5 cm/4.92*4.92 v

Balenie Obsahuje:

Poznámka: - pozrite merania.Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí. - Tam by mohlo byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na monitor, kameru alebo iné faktory, nájdete na fyzickú položky.

Balenie zoznam

4*rohu rovnátka

16*skrutka

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kov
  • Štandardné alebo Neštandardné : ŠTANDARD
  • Použitie : Nábytok