Vystupoval
RV Triple zadné Svetlá 26 LED Zadné zadné Svetlo Beží Zase Signál Zadné Svetlá Vodotesné zadné Svetlo Časti Auta Nástroje Pre Člny, atď.
0 Recenzie Produktov
€31.45
€15.72
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1780

Odrážky:

1. Vysoko výkonné LED Svetlo: S 26 jasné Led a 12V napájanie, tento zadné ostrohové stop svetlo prináša vynikajúci výkon za každého počasia.Takisto je vodotesný a odolný, takže je spoľahlivý a bezpečný výber pre vaše vozidlo.

2. Úspora energie: Táto LED zadné ostrohové stop svetlo má silné a jednotné svetlo, ktoré môžu zlepšiť vašu viditeľnosť a bezpečnosť.To má tiež nízku spotrebu energie, že môže znížiť vaše účty za energie a šetrite vaše peniaze.

3. Určené na opakované použitie: Tieto LED zadné ostrohové stop svetlá sú znovu použiteľné a spoľahlivé, schopný odolať rôznym drsné prostredia ako soľ sprej, vysoko-intenzita vplyvu, a vlhkosti.

4. Jednoduchá Inštalácia: S návod na obsluhu a vrátane hardware, môžete nainštalovať tento LED zadné ostrohové stop svetlo v priebehu niekoľkých minút.To zasuniete do štrbiny medzi zadný nárazník a zadných dverí a pripája sa na vaše vozidlo, elektrické rozvody.

5. Ideálne Darčeky pre Milovníkov Automobilov: Tieto LED zadné ostrohové stop svetlá sú odolné voči opotrebovaniu a praktické, poskytuje vysoký jas svetla pre rodiny, milovníkov automobilov, a priateľov, ktorí ocenia kvalitu a bezpečnosť.

Tento LED zadné ostrohové stop svetlo je vysoko výkonný produkt, ktorý ušetrí vaše náklady za elektrickú energiu a vydrží dlhšie.Je vyrobená z odolného materiálu, ktorý odoláva vysokej intenzity nárazu a poveternostných podmienok.Je tiež prichádza s návod, ktorý vás prevedie procesom inštalácie.Môžete ju použiť pre svoje vlastné vozidlo alebo darček priateľom, ktorí potrebujú spoľahlivý a svetlé zadné svetlo.

Špecifikácie:

Štýly:

Červená: Brzdové svetlo

Zelená: zadné svetlá

Žltá: LED

Biela: špz svetlo

Pracovné napätie: DC12V

Trieda ochrany: IP65

Viesť dĺžka: o 280mm/11.02 palec

Materiál: ABS+PC

Pracovná teplota: -45℃~85℃

Žiariace farby: červená+ žltá+ biela

Veľkosť produktu: o 105 x 105 x 30 mm/4.1 4.1 x x 1.1 cm

Počet LED lampa korálky: 26 Led

Balenie Zoznam:

2*RV Triple zadné Svetlá

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : ABS+PC
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : RV Triple zadné Svetlá
  • farba : červená
  • Truck Model : Iné