Vystupoval
Mini puzdro Shockproof Ochranný plášť Tvrdé puzdro protiprachová prepravný Vak Ochrany Prípade Mini Prehrávač
0 Recenzie Produktov
€20.89
€10.44
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1752

Udržať vaše mini prehrávač chránené s týmto vysoko kvalitné EVA púzdro.Ľahký, ale robustný, poskytuje all-around ochranu, aby sa zabránilo škrabance a preliačiny.Ukladať mini bezpečne a s týmto musí mať príslušenstvo.

Špecifikácia.

Materiál: EVA

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný, prachotesný

Farba: Šedá, Oranžová

Veľkosť produktu: (cca.)16*12*7 cm/6.3*4.72*2.76 palcov

Balenie zoznam:

Skladovanie Vrecko Pre Mini Prehrávač X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Vyrobené z spoľahlivé EVA materiálu, tento skladovanie taška kombinuje prachu a odolné voči opotrebovaniu pre ideálna ochrana pred poškriabaním, nárazmi a pádmi.S robustný zips pre bezproblémový prístup, užite si dlho-trvajúce pohodlie a bezkonkurenčnú trvanlivosť.

2.Rozšírené Pohodlie: skladovanie vrecko pre mini prehrávač funkcie top organizátor oka, ktoré môžu ubytovať príslušenstvo, ako sú nabíjačky, hry, karty, a nabíjanie káble, pričom extra veľký priestor môžete uložiť svoje mini bezpečne a pohodlne.

3.Všetci-okolo ochrana: Tento skladovanie vrecko pre mini prehrávač je navrhnutý tak, aby chrániť váš prístroj pred pádmi, poškriabaním, nárazmi, striekajúcou vodou a prachom.Je vyrobená z odolného a vodovzdorný materiál, a má mäkké obloženie a zips uzavretie.Tiež je kompaktný a ľahko sa prenáša.

4.Pohodlné nosenie: Tento skladovanie vrecko pre mini prehrávač dáva ľahkú prenosnosť s pohodlné rukoväť.Jeho ľahký ešte trvanlivé dizajn je ideálny pre vonkajšie použitie alebo na cestách skladovanie.Vykonávať priamo alebo vojde do batohu pre bezpečné a bez námahy prepravy.

5.Darček Pre Priateľa: Hľadáte jedinečné a praktický darček?Naše mini prehrávač úložný vak je skvelá voľba pre mužov a ženy.Je to perfektný pomocník pre domácnosti a skladovanie ideálne pre tých vonku, vedenie vaše mini prehrávač a príslušenstvo bezpečné a v poriadku.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Adaptér