Vystupoval
Nové Prenosné Heslo Bike Zamky Motocyklové Prilby Drôt Zamknúť Bicykel Proti krádeži Kábel BMX Skúter Bezpečnosť Zámok Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€4.50
€0.47
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w174329

Nové Prenosné Heslo Bike Zamky Motocyklové Prilby Drôt Zamknúť Bicykel Proti krádeži Kábel BMX Skúter Bezpečnosť Zámok Príslušenstvo

O tomto Produkte

【Roztomilý Krava Dizajn] vyzýva Tento zdvíhateľnej zmes lock má roztomilý krava vzhľad, s posilnené ABS shell, a zámok telo a zámok varnej nádoby sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, takže môžete použiť to na dlhú dobu bez poškodenia.

Oceľové Drôtené Vysúvacie Lana pevný oceľový zámok háčik nie je ľahko poškodiť a má stabilné mechanickú konštrukciu.Vysokej pevnosti oceľového drôtu nie je ľahké byť rez, a jeho dĺžka môže byť cyklicky upravené na splnenie rôznych potrieb.

【Zmes Heslo Dizajn] vyzýva môžete nastaviť, 3 čísla, ak chcete zablokovať váš kufor proti krádeži, a môžete si nastaviť počet zmes.Jednoducho obnoviť kombinácia kódov.

【Ľahký a Prenosný] vyzýva Tento zámok je malý a ľahký, ľahko skladovať a prepravovať, nebude zaberať veľa miesta, a nebude ľahko spôsobiť problémy.

Aplikácia tlačidlo odíde na uľahčenie kábel rewinding.Káblové zámky sú ideálne pre zabezpečenie batožiny, prilby, bicykle, pracovné prostriedky, aktovky, peňaženky, dvere, brány a mnoho ďalších položiek.

Názov Produktu: Helmy, Ochrana Heslom

Materiál: zliatina + plast

Farba: farba obrázok

Produkt oceľové lano: guma oceľové lano nie je ľahké na nosenie.

Používa: Zväzok Prilba lock,ochrana Heslom

Výhody: mini, ľahko sa prenáša, mechanicky uzamknuté.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Zámok typu : Zadali Visiaci Zámok