Vystupoval
Traceless Prachu Kefa Hlavu Predlžovačka Nastaviť Vysávač Sacia Hlava Náhradné Diely Pre Dyson V7 V8, V10 V11 V12 V15
0 Recenzie Produktov
€28.88
€19.35
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w17399

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, viac odolná.

Podrobnosti veci.Jemne čistí jemné povrchy alebo položky s poškriabaniu zdarma náradie štetec.Pripojiť kompatibilný nástroj na predĺženie hadice a používať trápne priestor nástroj na čistenie najťažšie na prístupných miestach.

Štrbinovou nástroj hlavne čistí malé rohy, ako sú priestory, do malých priestorov, a casement listov

Čistenie kútov a prach na malé dosky, ako sú napríklad klávesnice, regály, klimatizačné zariadenia, autá, stolíky, kancelárske stoly, sedacie súpravy, atď.

Zvraty 22° čisté trápne oblastiach: S úzkym profilom, aby sa dostanú do úzkych priestoroch.Posuvné kefka pomáha uvoľniť nepoddajné nečistoty, keď je to potrebné.

Katalógové číslo: 972203-01

Vhodné pre Dyson V7/V8/V10/V11/V12/V15

Materiál: plast

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x Non-označenie na odstránenie prachu, mäkkú kefku

1 x Teleskopická Hadice

1 x Prepnutie Snap Lock

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na www.venoloil.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na www.venoloil.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína