Vystupoval
10 Pack 1.2 Palcový Zlatým Kabinetu Gombíky Ryhovanej Kuchynské Skrinky Gombíky Zlato Zásuvky Gombíky Kolo Bielizníka Gombíky
0 Recenzie Produktov
€17.95
€14.53
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w167636

Kabinet hardvéru veľkosť: priemer základne: 0.6 palcov (16 mm); top priemer: 1.2 palcov (30.5 mm; výška: 1-palcový (26.5 mm).Prosím, skontrolujte si veľkosť kuchyňa gombík musíte starostlivo pred nákupom.

Balenie pokyny: dostanete 10 toaletný stolík gombíky.Hlboké vlákno dizajn robí tento gombík viac fit kabinetu, ktorý je nepravdepodobné, aby sa uvoľnili a spadne.

Kvet dizajn: pridali Sme valivými na gombík, ktoré zvýšilo krásy a módy, takže vaša skriňa osviežujúci, ukazuje jedinečnú chuť.Zásuvka z zásuvky rukoväť umožňuje výhodnejšie použiť ho.

Stabilný a odolný: zlatá skrinka gombík je vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny s miernym hmotnosti.Sú odolnejší, lepšie a odolnejšie voči korózii.Po mnohých testoch, farba držadla nebude spadnúť po dlhodobom používaní.

Vhodný pre väčšinu skrinky: okrúhly spodnej časti gombíka robí gombík viac vhodné pre skriniek všetkých materiálov.Výška gombík je testovaný, vhodný pre rôzne prsty, štíhle a silné, a má pohodlné uchopenie.Jednoduchá inštalácia a utrite.Tak dlho, ako vám ho utrieť mokrou handrou, budú vyzerať ako dobrý, ako nový.

Farba:Zlatá

Materiál:Hliníková zliatina

Veľkosť:31x27mm

Obsah Balenia:

10 * Gombíky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína