Vystupoval
Golf Club Hlavy Pokrýva Guľou Headcover Pre Golf Headcover Golf Club Chrániče Golf Headcovers Narodeninám Pre Začiatočníkov Golf
0 Recenzie Produktov
€25.44
€11.44
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w1661

Chrániť vaše golfové palice od škody s jedinečným, módne, a nádherné Golfové Palice Železa Hlavy Pokrýva.Vyrobené z opakovane použiteľných materiálov, zabraňujú vody z nastupovanie a nechcem sklzu mimo ľahko.Užite si hru bez obáv o poškodenie vášho zariadenia.

Špecifikácia:

Materiál: PU koža

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie Zoznam:

1 sada* Golfových Klubov Železa Hlavy Pokrýva

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nepremokavé Majetku: Štít golfový klub žehličky od poškodenia vodou s našimi PU kože hlavy pokrýva, vyvinuté s cieľom poskytnúť lepší nepremokavé výkon.

2.Pôsobia Ľahko: Chrániť vaše žehličky s naše hlavy pokrýva že ľahko pošmyknúť na zapnutie a vypnutie.Elastické krku a sklzu-odolná konštrukcia zabezpečí bezpečné, rozruch-free ochranu pre svoje kluby.

3.Škody,-Doklad Kluby: Udržať vaše golfové palice v top-notch stav s našimi železa hlavy pokrýva.Tento výrobok účinne chráni vedúci klubu z preliačiny alebo poškodenie počas skladovania alebo prepravy na jemné a hrubé, podšívka vo vnútri.

4.Vynikajúce Spracovanie: Pozdvihnúť svoj golfový výstroj s naše Golfové Palice Železa Hlavy Pokrýva, ktoré fungujú bez problémov pridať unikátny dotyk štýlu vášho zariadenia a zlepšiť svoje golfové skúsenosti.

5.Dobre Robil: Vyrobené z PU kože, tieto golf club železa hlavy pokrýva ponúkajú pôsobivé trvanlivosť a odolnosť voči každodenným opotrebovaním a roztrhnutím.Naše kryty sú tiež jednoduchá údržba a čistenie, čo je spoľahlivý a opakovane okrem akékoľvek golfista výstroj.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína