Vystupoval
1pc Peephole Kryt Pre Domáce Hotel Office Medi ochrana Osobných údajov Bezpečnosť Zlepšenie Súkromia Dvere Zrkadlo Zadný Kryt Chránič Dverí Nástroje
0 Recenzie Produktov
€1.73
€0.98
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w164480

Funkcie:

*Posilnenie ochrany Osobných údajov: Inštalácia tejto peephole kryt vnútri dvere zrkadlo, aby zabránili cudzím používateľom vidieť prostredníctvom.Chrániť vaše súkromie a udržať prach a škvrny od dvere zrkadlo.Vhodné pre domy, hotely, kancelárie, apartmány, ubytovne, a všetky ploché a hladké, vstupné dvere.

*Jednoduchá Inštalácia: Vyčistite oblasť okolo dverí peephole, potom použite zahrnuté samolepiace nástroj ľahko držať kryt.Nie sú potrebné žiadne zložité inštalácie procesov.

*Odolný Materiál: Vyrobené z zosilnené medené, tieto dvere viewer kryt je silný a dlhotrvajúci.Na elektrolyticky pokrývajú povrch zaručuje odolnosť a odolnosť voči opotrebeniu.

*Ochrana osobných údajov a Zabezpečenie: Zvýšenie súkromie a bezpečnosť vašich dverí s týmto peephole kryt.Predchádzať nežiadúcim peeping a zaistiť bezpečnosť vášho priestoru.

Špecifikácie:

*Názov produktu:Medi ochrana Osobných údajov Bezpečnosť Peephole Kryt Privacy Protector pre Domáce Hotel Office

*Materiál:Meď

*Veľkosť:1

*Farba:brúsený nikel, meď, zlato

Obsah Balenia:

1* Zadný kryt dvere zrkadlo

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Zliatiny zinku
  • Druh : Dvere Divákov
  • Uhol : 180 stupňov
  • Pôvod : Kontinentálna Čína