Vystupoval
2X Geologický Prieskum Kladivo Ukázal Minerálne Prieskum Geológie Kladivo Strane Rock Kladivo,Poukázal na Ústa
0 Recenzie Produktov
€41.91
€29.75
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w16075

[Premium Uhlíkovej Ocele]rock vybrať kladivo je pevná, z kvalitnej ocele, ktorá prichádza s vysokou pevnosťou, nádherné pevnosť a odolnosť proti hrdzi.

[KOVANÉ z JEDNÉHO KUSU]Špeciálne vybudované 35-oz.váha hlavy a 12-v.celková dĺžka s dokonalú rovnováhu a výkon-hmotnosť pomer zvýšenie hojdačka muriva kladivo rýchlosť a množte sa a zarážajúce energie.

[LEŠTENÉ TIP DIZAJN]Tento chipping kladivo prísť s lešteným tip dizajn, aby bolo jednoduchšie a pohodlnejšie split skaly a kamene.Skvelý darček pre karavany, poľovníkov, hľadačov, geológovia, archeológov, paleontologists.

[ANTI-SKLZU A TLMENIE nárazov RUKOVÄŤ]Ergonomicky navrhnuté tak, anti-shock a anti-slip mäkká gumová rukoväť pre väčšie pohodlie a kontrolu počas používania rock kladivo.

[ŠIROKO POUŽÍVANÉ]Na geológie kladivo je široko používaný v murovanej konštrukcie, prieskumu, ťažby a geologických prieskumov na prestávku a rozbiť tehál, betónu, kamene, skaly, atď.

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Štýl:Poukázal Na Ústa

Farba:žltá + čierna

Materiál:karbónová oceľ

Obsah Balenia:

2 x Geológie Kladivo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína