Vystupoval
Dverové Tesnenie Spodnej Pásy Pod Dverami Návrh Okien Cuttable Hluku, Zníženie Dolnej Tesnenie Prachotesný pre Vietor, Piesok Prach Svetlo Hluku
0 Recenzie Produktov
€17.81
€8.91
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w158674

Odrážky:

1. Úspora energie: Pri inštalácii dverí spodnej tesnenia, pásky, môžete váš izba efektívnejšie chladenie alebo vykurovanie, ako to zabraňuje klimatizácia alebo kúrenie tesnosť a izolačné sklo.Je tiež blokuje vietor od vstupu cez dvere, vedenie vaše priestor na príjemnú teplotu.

2. Zabrániť Nepríjemný Zápach: tieto dvere spodnej tesniace pásy môžu účinne blokovať prachu, piesku a iných nechcených častíc od zadania vašej home.By utesnenie medzery pod dverami, môžete tiež držať sa vôňa dymu, odpadky, alebo domáce zvieratá od vonkajšieho sveta.

3. Jednoduché Použitie: tieto dvere spodnej tesnenie pás je vyrobený z odolného PVC materiálu, ktorý je pružný a ohybný.To sa zmestia všetky dvere, medzery a zabrániť úniku vzduchu, prachu a hluku do svojej izby.Na rozdiel od iných tesnenia, pásky, nebude poškriabať alebo poškodiť vaše dvere a podlahy.To je tiež jednoduchá inštalácia a odstránenie tak, aby nezostali žiadne stopy.

4. Ľahko sa Čistí a opakované použitie: môžete vziať nadol a čistenie dverí spodné tesnenie pásoch, ak to môže zašpiniť, a potom ju späť.Týmto spôsobom, môžete využiť pod dverami návrh zátkou a uložiť si peniaze v dlhodobom horizonte.

5. Všeobecne Kompatibilné: Udržať váš domov útulne a príjemne s týmto dvere spodnej tesniace pásky, ktoré blokuje studený vzduch, prach a hluk.Môžete ľahko nainštalovať rezanie, aby sa zmestili vaše dvere veľkosti a držať ho do spodnej časti dverí.To dobre funguje s akýmkoľvek typom dvere a podlahy.

Udržať váš domov útulné a pokojné s týmto pod dvere tesnenia.Blokuje vietor od vstupu cez dvere a znižuje hluk z vonku.Je odolný a opotrebovaniu, takže môžete použiť to na dlhú dobu.To je tiež ľahko zložiť a vyčistiť, keď je to potrebné.Tieto dvere návrh zátka vyhovuje väčšine dvere a je jednoduchý na inštaláciu.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Dvere Spodnej Tesniace Pásy

2. Materiál: PVC

3. Dĺžka: cca 100 cm/36.6 v

4. S Platnými dverí hrúbka malej veľkosti: 3.6-5cm/1.41-1.96 v

5. L Platné dverí hrúbka veľké veľkosť: 5.5-7 cm/2.16 -2.75 v

Balenie Zoznam:

Dvere Spodnej Tesniace Pásky * 1

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : PVC
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • veľkosť : (100/4/3.1)/(100/5.5/4)cm
  • Číslo Modelu : Dverové Tesnenie Spodnej Pásy