Vystupoval
Cartoon Auto Tkaniva Box Cestovné Tkaniva Držiteľ Obdĺžnikový Organizátor Držiteľ Dekor Zadnom Tkaniva Toaletného Papiera Držiak Pre Kuchyňa
0 Recenzie Produktov
€7.12
€4.98
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1579

Jeho klobása úst dizajn uľahčuje chytiť tkaniva.Pohodlne v ruke, sa perfektne hodí na auto zadné sedadlo.Rýchla a jednoduchá inštalácia je stabilný a funkčný - žiadne ďalšie fumbling na tkanivá počas jazdy!

materiál: plyšové

Veľkosť: cca. 22 x 21 cm/8.66x8.26 palec

Tri spôsoby inštalácie: môžu byť inštalované na auto lakťová opierka, že na krabičke alebo sedadlá, slnečné clony.

Upozornenie:

Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.Vďaka!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Zoznam:

1pcs * auto opierky hlavy tkaniva držiak(Tkanivo, ktoré nie je súčasťou)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné Materiály: Užite si luxusný a pohodlný grip s týmto autom tkaniva držiteľ, remeselnícky s mäkké a odolné materiály, ktoré sa pozdvihnúť svoj zážitok z jazdy.

2.Remeselnícky Dokonalosti: Naše Plyšové Auto Tkaniva Držiak je vyrobený s vynikajúcou kvalitou spracovania, predstavovať silný a trvanlivý materiál, spolu s vynikajúce šitie spracovania.

3.Široko používané: Vychutnajte si jednoduché tkaniva prístup s našimi plyšové auto tkaniva držiteľa.Ideálne pre slnečné clony, predné opierky na ruky, a zadných sedadiel, budete často musieť tkanív k dispozícii, bez ohľadu na to, kde ste v aute.

4.Univerzálna Montáž: Bez ohľadu na to, kde ho chcete umiestniť, to plyšové auto tkaniva držiteľ môže byť ľahko inštalovaný na sedadlo späť, auto, slnečná clona, alebo auto, lakťová opierka box s jeho nastaviteľné popruhy a popruh spojovacích materiálov.

5.Jednoduché Použitie: pracka dizajn a vysoko elastický pás našich Plyšové Auto Tkaniva Držiak umožňuje bezpečné uchytenie akejkoľvek veľkosti tkaniva box, zabezpečiť to nebude triasť, alebo zakolísania počas jazdy.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Plastové
  • Umiestnenie : Slnečná Clona Typ
  • Pôvod : Kontinentálna Čína