Vystupoval
Sledujte Displej Zásobník s Mäkký Vankúš Hodinky Zobraziť Okno Watch Box Organizátor pre Mužov Muž, Manžel, Priateľ Valentína Shop
0 Recenzie Produktov
€18.13
€9.61
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w1560

Popis:

Sledujte Organizátor Zásobník: Ideálny počítadlo organizátor zásobník pre zobrazenie všetky hodinky, náramky a prívesky v pohodlnej oddelení a ich ukladanie v riadneho móda a zároveň chrániť vaše hodinky z prachu, poškriabať alebo chýba, atď.

Kvalitný Materiál: Naše hodinky organizátor prípade je vyrobený z dreva rám, pevný a hladký povrch, a na ktoré sa vzťahuje všade zamatové, skvelý pocit na dotyk a vyzerá elegantne.

12 Slot pre Skladovanie: Naše hodinky zobrazenie prípade funkciu s 12 slotov a odnímateľný vankúš pre vedenie hodinky organizované, každého priestoru s velvet obliečky sú mäkké chrániť vaše hodinky od nuly, slot pre dizajn avioding tras, ak sú umiestnené vo vnútri

Multi Funkčné Ukážky: Najlepšie hodinky skladovanie prípade pre zobrazovanie a ukladanie vaše hodinky alebo náramky, čo shop alebo toaletný stolík, a pomôže vám nájsť všetko oveľa jednoduchšie.

Príležitosti: 12 Slot watch box skvelé pre osobné použitie, obchod displej a domáce dekorácie, nádherný darček pre zberateľov a sledovať milenca.

Špecifikácia:

Materiál: Drevené, Zamat

Tabuľka Veľkostí:

33.3cmx20cmx3cm/13.11inchx7.87inchx1.18-palcové

Balenie Obsahuje:

1 Pozerať Display Box

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Štýl : Móda & Bežné
  • Prípade Tvar : Obdĺžnik
  • Číslo Modelu : sledujte display box
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Sledujte Boxy
  • Boxy & Prípadoch Materiál : Drevo