Vystupoval
1100-Meter Dlhé Vzdialenosti Vonkajšie Antény Wifi Bezdrôtový Vysielač Modul Wifi Antény Pomocou Signálu Celulárnej siete Zosilňovač Antény HF
0 Recenzie Produktov
€3.82
€1.34
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w15596

1100-Meter Dlhé Vzdialenosti Vonkajšie Antény Wifi Bezdrôtový Vysielač Modul Wifi Antény Pomocou Signálu Celulárnej siete Zosilňovač Antény HF

Odrážky: 1.Bezdrôtové Pohodlie: Náš Bezdrôtový Prenos Modul umožňuje prenášať dáta s ľahkosťou.Na NRF24L01+PA+nízkošumový Zosilňovač, čip zabezpečuje stabilný komunikácie až 1100 metrov, takže je ideálny pre rôzne prostredia a aplikácie.

2.Vynikajúci Signál Boost: s využitím silný výkon a nízka hlučnosť zosilňovače, náš Bezdrôtový Prenos Modul zvyšuje signál odosielanie a príjem, čo v pozoruhodný výkon.

3.Proti Zaseknutiu Schopnosť: Náš Bezdrôtový Prenos Modul sa môže pochváliť vysokou úrovňou anti-interferencie schopnosti, zabezpečiť stabilnú a spoľahlivú komunikáciu v zložitom prostredí.

4.Integrácia bez námahy: S jeho pred-inštalované antény, tento Bezdrôtový Prenos Modul poskytuje bezproblémové nastavenie a bezproblémové pripojenie pre akýkoľvek projekt.Chcete ušetriť čas a námahu a vychutnajte si pohodlný a spoľahlivý bezdrôtový prenos riešenie!

5.Široký Aplikácie: Skúsenosti bezproblémové pripojenie s našimi bezdrôtový prenos modul vhodný pre rôzne aplikácie vrátane bezdrôtových senzorových sietí, inteligentné domy, diaľkovej komunikácie, diaľkové ovládanie zariadenia, a ďalšie.

Upgrade vašej diaľkové ovládanie zariadenia so spoľahlivým Bezdrôtovým Komunikačným Modulom.Dosiahnuť stabilný komunikácia s výrazným signálom zosilnenie schopnosti a anti-interferencie schopnosti.Dodáva sa s anténou pre jednoduchú inštaláciu.Ideálne pre všetky aplikácie, vyžadujúce pripojenie k bezdrôtovej komunikácie.

Názov produktu: Bezdrôtového modulu

Farba: Čierna

materiál: kov

Vlastnosti: bezdrôtový modul

Čistá hmotnosť: cca 50g

Hmotnosť s balením: cca 50g

Veľkosť produktu: 14x10x1cm

Veľkosť balenia: 14x10x1cm

Druh tipy:

Veľkosť a hmotnosť sú merané ručne, môže byť mierne odchýlky od skutočného

Zoznam:

Bezdrôtový Prenos Modul x1

Anténa x1

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : Rondaful
  • Zisk(dB) : Bezdrôtový príjem modul
  • Pôvod : Kontinentálna Čína