Vystupoval
6 Kus Solárne Krok Svietidlá IP67 Nepremokavé Vonkajšie Schody Osvetlenie Pre Záhradné Vianočné Dec.
0 Recenzie Produktov
€46.13
€36.45
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w15414

1. Solárne Schodisko Svetla: Zabezpečiť správne množstvo bez odleskov osvetlenie, aby vás v tme.Inovované solárne panely sú vyrobené z vyššej miere konverzie solárnych panelov, ktoré môžu pracovať oveľa dlhšie ako iné svetlá za rovnakých slnečné podmienky.Vstavaná nabíjateľná NiMH batéria, môže byť použitý pre viac ako 8 hodín pri plnom nabití.

2. Automatické Osvetlenie: Vstavaný inteligentný svetelný senzor, ktorý len automaticky sa zapne, keď okolitého svetla je nedostatočné.V porovnaní s inými dim 3-6 LED svetlá na trh, tento solar schodisko svetlo je viac jedinečných, svetlé a praktické.Ideálne pre záhrady, terasy, paluby, ploty, chodníky, terasy, schody, múry, a ďalšie.

3. Vodotesný: slnečnej palube svetlo je bez problémov kombinované s vysokou pevnosťou Materiálu, nie je potrebné sa obávať, dážď alebo sneh.Vodotesný IP67 pre rôzne vonkajšie podmienky.Hrdze a korózii odolný, viac praktické ako iné vonkajšie plastové IP65 krok svetlá.

4. Jednoduchá Inštalácia: Solárny pohon, rýchla a jednoduchá inštalácia, žiadne rozvody je potrebné, môžu byť upevnené pomocou skrutiek, to vonkajšie slnečné schodisko svetlo je možné rýchlo namontovať kdekoľvek, ktorá môže priamo absorbovať slnečné svetlo.

5. Solárny schodisko, svetlá s 800mAh polycrystalling nabíjateľnú batériu, môže svietiť viac ako 8 HOD po úplnom solárne nabitá.S Vstavaný svetelný senzor, solárny panel bude automaticky nabíjať počas dňa, a svetlo sa automaticky zapne pri súmraku a vypína na úsvite.To bude držať cez celú sezónu bez nutnosti výmeny batérie.

Špecifikácia:

Zdroj svetla 13PC(2835LED teplé svetlo)

Solárny panel: polykryštalických kremíkových 2V 0,6 W

Pracovný čas: 6-9H

Čas nabíjania: 4.5 H

Batéria: AA 1.2 V 800MAH

Farebná teplota: 3000K

Nepremokavé trieda: IP68

Funkcie: ľahké ovládanie/jeden prevodové prepínač/anti-theft zámok

Batéria: lítiová batéria 800mah

Vodotesný: IP67

Lumen: 80lm

veľkosť: 11 x 8 x 5,5 CM

Materiál: ABS+PC

farba: sivá

Obsah Balenia:

6 x Vonkajší krok svetlo

1 nastavte x montážne skrutky príslušenstvo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Je Žiarovky Zahrnuté : Áno
  • Certifikácia : ŽIADNE
  • Pôvod : Kontinentálna Čína