Vystupoval
Air Vent Držiak na Prenosné Rádiá Pohodlný Držiak Prenosné Rádio Clip Držiak Montáž Auto Klimatizácia Ventilačné Stojan
0 Recenzie Produktov
€11.57
€9.25
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w153786

Funkcie:

OOTDTY

Udržať vaše prenosné rádia, bezpečné a v s Spôsob Rádio Spona na Auto Držiak na Stenu.Určené pre walkie talkies a prenosné rádiá, toto trvanlivé ocele háčik držiak do vozidla mount zabezpečuje pohodlie a accessibilities počas vašej cesty.

Vyrobené z kvalitných ABS materiálu, Spôsob Rádio Spona na Auto Držiak Držiak ponúkajú spoľahlivé riešenie pre bezpečnejšie upevnenie rádií vo vašom vozidle.Jeho dizajn sa hodí najviac auto air vent, poskytuje stabilné a bezpečné držať bez blokujú váš názor, alebo došlo k akémukoľvek poškodeniu.

Ideálny pre profesionálov, outdoorových nadšencov, a každý, kto sa spolieha na svoje prenosné rádiá, Spôsob Rádio Spona na Auto Držiak na Stenu je potrebné mať príslušenstvo.

Či ste na kempovanie dobrodružstvo, alebo jednoducho dochádzanie do práce, Spôsob, Rádio Spona na Auto Držiak Držiak umožňuje pohodlné andsecure riešenie pre používanie vášho prenosné rádia vo vašom vozidle.

Upgrade vaše auto komunikačné spôsobilosti s Spôsob Rádio Spona na Auto Držiak na Stenu.S jeho univerzálnu kompatibilitu, odolná konštrukcia a jednoduchá inštalácia, tento držiteľ karty je perfektný doplnok pre akékoľvek vozidlo.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Veľkosť: cca 7x5x2cm/2.8x2x0.8 cm

Balenie Obsahuje:

1xRadio Clip Držiak

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1 až 3 cm chyba kvôli ručné meranie, prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred cenovej ponuky,

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Prípadoch & Tašky