Vystupoval
Hrudník Telefón Držiak Video Mount Hrudníka Popruh Na Prvý Pohľad Telefón Držiak Na Zápästie Elastický Popruh Pre Skateboarding Valček
0 Recenzie Produktov
€13.99
€9.79
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w148447

Náš výrobok funkcie Anti-slip silicone pad a 360-stupňové nastaviteľné mobilný telefón, clip, spolu s trvanlivé Nylonu elastické popruhu.

Špecifikácie:

Názov: Mobilný telefón hrudníka popruh

Hmotnosť: cca 350 g

Veľkosť balenia: o 15x15x5cm/5.91x5.91x1.97 palcov

Balenie Zoznam:

1 sada*Mobilný telefón hrudníka popruh

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hands-Free Nahrávanie: S týmto mobilným telefónom hrudný popruh, môžete zachytiť každý okamih svojho dobrodružstvo bez pomocou rúk.Len ju nosiť na svojej hrudi a užiť si praktický výkon tejto inovatívne príslušenstvo.

2.Zvýšená Stabilita: Vďaka svojim anti-slip silicone pad a stabilnú štruktúru, našej mobilný telefón hrudníka popruh zaisťuje maximálnu stabilitu počas akejkoľvek činnosti.Chrániť váš telefón pred pošmyknutia a pohybujú z miesta s ľahkosťou.

3.Univerzálny Kompatibilita: Vybavené univerzálne 1/4 skrutku konektor, sa zmestí väčšina statívy.360-stupňové nastaviteľné mobilný telefón klip sa zmestí akýkoľvek telefón až 4.13 centimetrov pre pohodlné uhol pohľadu.

4.Nepremokavé Popruh: Udržujte svoj telefón v bezpečí a suché počas vaša vonkajšie dobrodružstvo s naše Mobilné Telefónne Hrudníka Popruh.Jeho päť-stupňové nastaviteľné pracky prsný úväz vyhovuje väčšine telefónov, zatiaľ čo nylon elastické popruhu zaisťuje dlhú životnosť a pohodlie.

5.Rozšírené Skúsenosti: Premeniť svoj mobilný telefón do rúk záznamové zariadenie s našimi horolezectvo, jazda na koni, lyžovanie, turistika, kolieskové korčuľovanie, a skateboarding hrudníka popruh.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Nabíjačka : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Funkcie : Diaľkové Ovládanie
  • Názov Značky : Rondaful