Vystupoval
6Pcs Turistiku Pól Chodiť Stick Trstiny Stúpania Nahradenie Alpenstock Vonkajšie Tábor Túru Chránič Spp Tip Gumový Kryt
0 Recenzie Produktov
€1.73
€1.09
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w14652

Naše náhradné gumy tipy na palice sú vyrobené s flexibilné gumené materiály a non-slip dizajn, zabezpečiť bezpečnú a pohodlnú chôdzu.Tieto tipy aj odstrániť kliknutím na položku zvuky, spojené s kovovou tipy.Robia ideálny darček pre starších ľudí, ktoré ponúkajú stabilitu a bezpečnosť v akomkoľvek teréne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Horolezectvo pól kolo nohu kryt

Veľkosť produktu: dĺžka: 3.9 cm/1.54 cm

Priemer: 1.1 cm/0.43 palcov

Hmotnosť: 16 g (single)

Materiál: Guma

Balenie Zoznam:

Gumené tipy na vychádzkové palice*6pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: chráňte si svoj chôdzi držať a zmierniť svoje výlety s našou gumy tipy.Vyrobená z trvanlivého kaučuku, že minimalizujú dopad na pevné povrchy a ponúkajú proti oteru.Ich pružnosť zaisťuje komfortnú a stabilnú chôdzu skúsenosti pri poskytovaní šok absorpcie.

2.Non-Slip Dizajn: Tieto gumy tipy sú vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý vydrží opotrebovania, takže je vhodný na dlhé cesty.Oni sú tiež ľahký a ľahko prenosný, takže si môžete vychutnať vaše prechádzky bez akýchkoľvek ťažkostí.

3.Hluk-Poradenské Pohodlie: Zlepšiť vaše prechádzky skúsenosti s týmito gumy tipy na vychádzkové palice, ktoré odstrániť kliknutím hluku a poskytnú anti-slip ochranu.Uložiť opotrebovanie a získajte extra dlhú životnosť s týmito tipy, ktoré robia chôdza jednoduchšie a zlepšenie rovnováhy pre starších alebo zdravotne postihnutých.

4.Všeobecné Účel: Určený na nosenie priliehavo na rôzne treking pólov, tieto gumy, tipy môže byť použitý ako chôdza pól tipy alebo výmeny na prechádzky pólov, lyžiarske palice, a crampon tipy.Ich všestranný stavať je ideálny pre akýkoľvek terén alebo poveternostných podmienok a je postavené na posledný, zabezpečenie dlhodobé použitie.

5.Ideálny Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto súborom gumy tipy na vychádzkové palice.Robustné tipy ponúkajú č-slip grip na všetky povrchy zároveň chráni vaše chôdzi držať a podlahy.Ideálne pre aktívnych seniorov, ktorí majú radi outdoorové aktivity.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Rukoväť Materiál : Gumené
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Gumené Walking Stick Tipy
  • Vonkajšie Aktivity : TÚRU