Vystupoval
Šteňa Kefka Žuť Hračka Hračka Pre Šteniatka Čistenie Zubov S Ryhovanou Počiatočných Bump Šteňa Essentials Zubná Kefka Pre Domáce Zvieratko
0 Recenzie Produktov
€7.95
€5.56
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w13981

Udržať vaše šteňa ako zuby čisté a zdravé s našimi Šteňa Kefka Žuť Hračka.S kužeľovým počiatočných kože, pomáha predchádzať tomu, aby zlý dych a počtu kým vstavané zvukové zariadenie pridáva extra zábavu.S non-slip dizajn, nebude spadne počas prehrávania.Ideálny pre hračky pre psa brúsenie zubov – investovať do svojho maznáčika zuby hygieny dnes!

Špecifikácie:

Názov produktu: Znieť psa kefka

Hmotnosť výrobku: asi 150g

Veľkosť produktu: o 15*9.8*5.5 cm/5.91*3.86*2.17 palcov

Materiál: Silikón

Balenie Zoznam:

1pc*Pes zubov, čistenie hračka

Poznámka:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zuby Wellness: rozlúčiť sa váš pes zuby problémy.Na serrating počiatočných bump dizajn tohto psa zuby upratovanie hračka účinne čistí zuby a ďasná, prevencia zlého dychu a kameňu.Udržať vaše šteňa ako zuby wellness kontrolu s týmto musíte mať hračku.

2.Silný Sací Výkon: Zvýšenie vášho psa starostlivosť o ústnu dutinu s našimi žuť hračka predstavovať silný sací výkon a výstroj-tvarované košíky pre stabilné uchopenie.Žiadne ďalšie pošmyknutia alebo pádu počas tých hmyzom a ťahá.Majte svoje chlpaté priateľa zuby a ďasná zdravé a čisté zábavným spôsobom.

3.Zvyšuje Ústne Sila: pes zubov, čistenie hračka funkcie kužeľovej počiatočných hrbole, ktoré drhnúť ťažko prístupných oblastí, cvičenie čeľusti svalov a posilňuje zuby a ďasná.To zvyšuje váš pes hryzenie, žuvanie a energie, podpore celkovej zuby hygieny.

4.Zábava-Poháňaný Zub Štetcov: inovatívne psa kefka hračka nielen zvyšuje čas zábavné, ale tiež pomáha čistiť váš pes zuby a zlepšiť celkovú ústne zdravie.Hrajú vstavané zvukové zariadenie, vytvára pozornosť-popada ostrý zvuk, ktorý bude mať váš chlpaté priateľa do zamestnania.

5.Starostlivosť o ústnu dutinu, Musia Mať: brúsením a čistení zubov, naše psie zuby upratovanie hračka je ideálny pre odstraňovanie špiny a nečistoty z vaše šteňa ako zuby ich udržať zdravé a čisté.Mäkké štetiny poskytujú jemnú masáž na ďasná a vytvoriť dlhodobé žuvanie skúseností, podpora čerstvejšie dych a zdravšie zuby.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Taft
  • Je To Inteligentné Zariadenie : no
  • Súbor Typ : no
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Psy
  • Hračky Typ : Žuvanie Hračky