Vystupoval
Kalendár S Dreva Base Prenosné Váza V Tvare Stolový Kalendár Stolový Dekor Domáce Dekorácie Flexibilné Bloomy Kvety Stolový Kalendár S
0 Recenzie Produktov
€12.80
€8.71
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w139586

Pobyt organizovať a plánovať dopredu s naše Stolný Kalendár 2024! Vyrobené so starostlivo vybraných papier materiál, tento praktický nástroj zobrazuje každý mesiac vertikálne a je ideálny pre váš stôl.Pobyt na vrchole svojho plánu, bez obetovania štýl.

Špecifikácia:

Názov: Kvet Stolový Kalendár

Materiál: Papier a Drevo

Hmotnosť výrobku: asi 400g

Veľkosť produktu: o 17*12 cm/6.69*4.72 palcov

Balenie Zoznam:

1* Kvet Stolový Kalendár

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlho-Trvajúce Materiál: Zlepšiť váš stôl organizácie s našimi Kvet Stolový Kalendár.Drevený základ je starostlivo vytvorený pre vysoko kvalitné materiály, ktoré môžu vydržať opotrebenie, zatiaľ čo výborná kniha materiál zabezpečuje dlhú životnosť a krásu.

2.Inovatívny Dizajn: smrekových práci so Kvet Stolový Kalendár a užiť si život plný zábavy.Každý mesiac sa môže pochváliť rôznych umeleckých váza tvar a živý vzor, takže 2024 rok inšpirácie a farbu.

3.Efektívne Plánovanie: Ľahko zaznamenať dôležité dátumy, nastavte si pripomenutie, a usporiadať svoje každodenné záležitosti s týmto Kvet Stolový Kalendár.Jeho chrbte stojana z neho robí ideálne praktické dekorácie pre vašu prácu.Získať čo najviac z vášho deň s týmto efektívny nástroj plánovania.

4.Plocha Musí Mať: Položte Kvet Stolový Kalendár na vertikálne zobrazenie kedykoľvek a užiť si rôzne vzory každý mesiac, zatiaľ čo šetrí miesto na pracovnej ploche.S ľahko viditeľnosť a bezproblémové mizerný, toto stôl, musia mať prináša dotyk krásy, aby vaše pracovné prostredie.

5.Premyslené Darček: Zvýšenie svojich blízkych' produktivitu s týmto rodinné-priateľské Kvet Stolový Kalendár.Jeho botanickej dizajn a užívateľsky-priateľské rozhranie, aby to ideálny darček pre každého.Majte svoje rodiny, priateľov, kolegov alebo klientov organizované a motiváciu po celý rok.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Tlač Kalendára
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Štýl : Stolný kalendár
  • Číslo Modelu : Stolný Kalendár 2024