Vystupoval
Golfové Oblečenie Taška Účtovná Ball Bag Vonkajšie Cestovné Športové Tašky Muži Ženy Prenosné Balík
0 Recenzie Produktov
€191.27
€86.08
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w13949

Hitom sú odolné štýl s našimi Farebné Golf Odkladacia Taška!S dostatkom priestoru pre celý súbor zariadení, je ideálny pre vášnivý golfista.Vyrobené s trvanlivé materiály, to zabraňuje znečisteniu odevu.Skvelé pre strany, taky!

Špecifikácia:

Názov produktu: Golfové Oblečenie Taška

Produkt materiál: TPU farebné textílie

Produkt farba: Reflexná siedmich farieb

Hmotnosť výrobku: Približne 1,2 kg

Veľkosť produktu: 24x48x32cm/9.45x18.9x12.6 palcov

Anti-scratch materiálu, odolné, veľkú kapacitu, horná vrstva oblečenie pre skladovanie, bočné vrecká na obuv

Zoznam Produktov:

1 x Golfové Oblečenie Taška

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Živé Pokrytie: Golfové Oblečenie Taška vyniká s jeho farebný dizajn, ktorý je tak krásne a pôvabné.Kryt je vyrobený z viacfarebná štruktúru, ktorá odráža mix farieb, vytvára oslňujúce príslušenstva, ktorá upúta na ihrisku.

2.Priestranný a Pekný: Naše Golfové Oblečenie Taška sa môže pochváliť vysokou kapacitou, zabezpečenie, budete nikdy nezostáva priestor pre vašu úplnú sadu golfové vybavenie.Vychutnajte si pohodlie dostatok úložného priestoru, bez obáv o zamotaný výstroj alebo preplnená tašky.

3.Smart Obuvi Skladovanie: Uchovávajte vaše golfové oblečenie a obuv samostatné s naše Golfové Oblečenie Vak je samostatne oddelenie teniska taška, prevenciu akejkoľvek obuvi, škvrny a poskytuje pohodlné odkladanie riešenia.Rozlúčiť sa disorganization a dobrý deň, pre jednoduchý prístup.

4.Odolný Materiál: Vychutnajte si hru golfu v každom počasí s týmto Golfové Oblečenie Taška vyrobená z vysoko kvalitných TPU materiálu a nepremokavé procesu, aby celoročné ochranu pre vaše oblečenie.Hrať starať-free na daždivé dni.

5.Skvelý Darček: Zachovať vaše golfové oblečenie a doplnky organizované s týmto elegantné a priestranná taška.Je to ideálny darček pre golfových nadšencov, vhodný na narodeniny, Vianoce strán, a všetky príležitosti pre priateľov a rodinu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína