Vystupoval
Prilieb Háčik Skladacie Riadidlá Odkladacia Taška Vešiak Motocross Spätné Zrkadlo Prilby Skladovanie Hák Pre 350 Skútre
0 Recenzie Produktov
€32.57
€16.28
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w13882

Odrážky:

1.Možno Sklopiť: S uštipnutím Háčik je šikovný, skladacia konštrukcia, môžete rýchlo a ľahko pozastaviť alebo obnoviť položky bez plytvania priestoru alebo odstrániť, aby hodnoty z vášho auta vzhľad.

2.Vysoká nosnosť: Tento prilieb háčik môže pozastaviť tašky, košíky, kotlíky a iných položiek.Má silné nosnosti, ktoré môžu niesť až 30 kg, takže nemusíte mať obavy o vaše položky, sa pádu

3.Eloxovanie, Farbenie Procesu: Vyrobené z eloxovaného hliníka odolné zliatiny, náš prilieb háčik dáva prilby bezpečné a štýlové závesy označiť, že nebude slabnúť alebo nosenie v priebehu času.

4.Farebné Možnosti: prilieb hák môže byť ľahko inštalované na vašom vozidle s jednoduchým skrutkovač.Môžete si vybrať zo štyroch rôznych farbách: červená, čierna, zlatá, a titánu, aby zodpovedali vaše auto štýl a osobnosť.

5.Rozsiahle Použitie: Pozdvihnúť váš motocykel skúsenosti s týmto prilby hák - ideálne riešenie pre bezpečný a bezproblémový-bez prilby skladovanie na 350 skútre a elektrické motocykle.Užite si pohodlie a zábavu v oboch mestských dochádzanie a vonkajšie dobrodružstvo.

Popis:

Hľadáte výhodné riadidlá motocykla háčik?Pozrite sa žiadny ďalší!Náš skladací dizajn háčik môže niesť až 30 kg a vyrobené z odolného hliníka, zliatiny.K dispozícii vo viacerých farbách, je vhodný pre rôzne modely.Udržať svoje veci v bezpečí aj na cestách s našimi riadidlá motocykla háčik.

Špecifikácia:

Názov: Prilieb Háčik

Produkt materiál: hliníková zliatina

Hmotnosť výrobku: 166G

Produkt farba: čierna, farba misy, zlatá, červená

Použiteľné modely: skútre, elektrické motocykle

Zoznam:

1 x prilieb háčik riadidlá

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : BAVLNA