Vystupoval
Lekárske Zarastaniu Necht Oprava Rovnátka Kit Professional Toe Nail Care Pedikúra Manikúra Clipper Fixer Obnoviť Corrector Nástroj
0 Recenzie Produktov
€3.95
€2.25
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w13861

Funkcie:

1.Necht a necht nástroji: zarastaniu necht nástroj môže byť aplikovaný na prst nechty alebo aj nechty, poskytuje veľkú starostlivosť o vaše nechty; Bežne používať 5-20 minút jeden deň pre 2-4 týždne, a vaše nechty problémy bude lepšie.

2.Bezbolestné na použitie: zarastaniu necht zdvihákov pôsobí ako jar, jemne výťahov každej strane necht, znižuje sa jeho tlak proti kože bez bolesti; jednoduché a účinné riešenie pre zarastaniu nechtov.

3.Jednoduché používanie: len pomocou jednej ruky držať opierka v strede necht nástroj, krútenie maticu na pripevnenie zariadenia na nechty s druhej strane, veľmi jednoduché použitie.

4.Praktický nástroj: necht nástroje sú prenosné a ľahko použiteľné, to sa bude starať váš necht s každým detailom a údržba váš necht zdravie.

5.Materiál: vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, toe nail nástroj je robustný a odolný, môžu byť aplikované na výbava mŕtvej kože, nechtov groove, hrubé a tvrdé nechty a tak ďalej.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov Položky:Nechtov Groove Zarastaniu Nechtov Corrector

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:4 cm/1.57 v*2,5 cm/0.98 v

Množstvo:1 Sada

Balenie obsahuje:

1*Nechtov Corrector+1*nechtov picker

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : JETTING
  • Druh : Ortopedické Dodávky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína